≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 110-15IBR, laptop cu Intel Braswell

Lenovo IdeaPad 110-15IBR e disponibil în mai multe variante doar că sunt configurații destul de apropiate – cu Celeron sau Pentium. Bineînțeles, cel cu Intel Pentium e superior dar nu cu mult. O viteză de procesare ceva mai mare e oferită de un procesor ca și Core i3 sau Core i5. Dacă bugetul nu ar fi o problemă, alegeți cu încredere un model cât mai performant. dacă nu aveți un televizor prea performant, puteți folosi laptopul ca media player portabil și conectați televizor sau chiar un monitor cu un HDMI la acest laptop.

Alternativele sunt destul de numeroase deoarece acest brand oferă multe variante interesante (mă refer la alte serii). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 110-15IBR, laptop cu Intel Braswell

Procesorul e cea mai importantă componentă a unui laptop, de aceea pot există diferențe de preț mari chiar dacă are restul componentelor similare (memorie RAM și hard disc). Un laptop ieftin nu are un ecran prea avansat dar cu trecerea timpului vom vedea îmbunătățiri, că doar există și telefoane cu ecran 4K. Laptopurile trebuie să devină mai competitive pe piața gadgeturilor și să devină și mai accesibile pentru aceleași.

Conectivitatea sa e destul de bună deoarece are porturi diversificate și chiar tehnologii wireless interesante. La capitolul software acest model poate să vină fie cu Free DOS, fie cu Windows 10, însă cu Windows 10 costă ceva mai mult și nu veți mai pierde timp să instalați sistemul. Nu aș alegere un alt sistem de operare pentru componente așa de noi deoarece nu-i va evidenția performanțele. Datele se pot transfera ceva mai rapid cu un stick USB 3.0, dacă laptopul are o interfață corespunzătoare.

Plusuri: oferă o autonomie satisfăcătoare, are un preț atractiv, tehnologie wireless WiFi ac, design plăcut, porturi destule.
Minusuri: nu sunt.

Nu orice laptop poate fi un bun desktop replacement dar depinde de cerințele fiecăruia, poate că nu aveți așteptări prea mari. Laptopul Lenovo IdeaPad 110-15IBR merită recomandat oricui deoarece oferă cele mai noi dotări și tehnologii. Cu siguranță, nu e cel mai avansat model de pe piață dar apreciez ce oferă la un astfel de preț.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu