≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 110-15ISK, laptop office cu Intel Skylake

Lenovo IdeaPad 110-15ISK poate fi găsit în multe variante dar și cu/fără Windows 10. Din toate acele configurații, cel cu Core i7 mi s-a părut destul de performant dar și cel cu Core i3 și SSD l-aș alege pentru că e accesibil. Aspectul e destul de plăcut și mai sunt câteva serii similare doar că nu oferă aceleași componente, iar eu vă sugerez să alegeți laptopuri cât mai noi. Chiar dacă un laptop cu Skylake costă mai mult, veți observa că autonomia e mai bună decât la generațiile precedente dar și performanțele sunt mai bune.

Bineînțeles, nu trebuie să neglijăm restul componentelor deoarece sunt foarte importante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 110-15ISK, laptop office cu Intel Skylake

Procesorul acestui laptop e unul de tip Intel Core i3-6100U care e suficient de performant și e prezent pe multe alte laptopuri noi de tip entry-level. Nu e nevoie de generația Kaby Lake pentru că e destul de scumpă și diferențele nu sunt mari între serii apropiate. Ecranul acestui laptop nu oferă nimic special față de cel al altor modele, adică e unul de 15.6 inci cu imagine HD. Un laptop nou are o memorie RAM mai bună și de cele mai multe ori nu e nevoie de mai mult.

La capitolul dotări nu veți găsi diferențe între modele deoarece construcția e aceeași, iar cel cu placă video AMD are un abțibild în plus. Placa de rețea putea fi mai bună pentru cei care descarcă conținut media sau vor să opteze pentru un abonament mai scump la internet. Totuși, are tehnologie wireless WiFi ac, deci routerul wireless ales trebuie să fie unul compatibil. Astfel, nu veți mai folosi cablul de rețea pentru a vă conecta la internet.

Plusuri: vine cu Windows 10, configurații destul de noi și pentru buzunarul oricui, arată destul de bine, e destul de fiabil.
Minusuri: nu sunt.

Lenovo IdeaPad 110-15ISK e doar unul dintre multele laptopuri oferite de acest brand și care l-aș recomanda oricui. Pentru cei interesați, am pus și o despachetare a unui model similar, iar componentele diferă după cum am și zis mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu