≡ Meniu

Lenovo Ideapad 110S-11IBR, laptop mic cu autonomie de lucru mare

laptopurile mici sunt populare, iar Lenovo Ideapad 110S-11IBR e unul dintre aceste variante. Acesta nu oferă un ecran mare dar imagine HD e de apreciat, în special că are și un finisaj anti-glare. Deci laptopul poate fi folosit în orice condiții de lumină, doar că nu are tastatură iluminată :). În viitor această dotare ar putea să ajungă și pe laptopurile mai ieftine. Poate ați observat, tot mai multe laptopuri sub 2000 de lei au ecran FullHD, doar că există și excepții. Anumite dotări necesită îmbunătățite, iar altele sunt de ajuns în special dacă dimensiunile nu sunt chiar atât de mari (dacă nu va fi folosit pentru sarcini grele).

De exemplu, acesta nu are nevoie de memorie DDR4 și nici de un procesor foarte performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo Ideapad 110S-11IBR, laptop mic cu autonomie de lucru mare

Un astfel de laptop a fost creat pentru uz office (navigare, mailuri, socializare, programe office). Componentele sunt pe măsura sa: Celeron N3060, Intel HD 400, 4GB RAM și spațiu de stocare de 64GB. Nu veți folosi acest gadget să vizionați filme dar se poate conecta un hard disk extern cu capacitate mare și interfață USB 3.0. E foarte important ca un gadget nou să aibă porturi cu viteză de transfer mare și vă recomand un stick USB pentru a transporta mai ușor datele.

Sunt suficiente porturi pe acest laptop și aș putea spune că are cele mai utile chiar dacă nu sunt multe de același fel. Poate fi folosit ca un media player portabil deoarece are configurație bună, ieșire HDMI și Windows 10. Se poate folosi un monitor pentru a viziona un proiect ma ibine sau o imagine ceva mai detaliată.

Plusuri: are sistem de operare preinstalat, design robust, greutate scăzută, durată de viață mare, WiFi ac.
Minusuri: nu am găsit.

Lenovo Ideapad 110S-11IBR e unul dintre cele mai compacte soluții mobile de pe piață și o tabletă nu ar fi o alegere prea bună atunci când aveți de scris mailuri și vreți ca să aveți ambele mâini libere. Oricum, se mișcă destul de bine deoarece are memorie de tip eMMC, adică viteza de citire e foarte bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu