≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 300-15, laptop cu Windows 10 și Core i5 Skylake

Lenovo IdeaPad 300-15 face parte din noua generație de laptopuri și le puteți distinge ușor după numele său. Un producător ca acesta oferă multe laptopuri similare sub același nume și din el poate să reiasă seria, ecranul sau generația (depinde de producător). Acesta poate fi inclus în segmentul multimedia datorită procesorului și plăcii video dedicate. Poate dacă ar fi fost pe argintiu ar fi arătat mai bine, dar asta depinde de preferințele fiecăruia. Oricum, are un finisaj plăcut la atingere care nu lasă amprente.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul același buget și procesor, însă nu toate sunt la fel de fiabile și sistemul de operare Windows 10 nu e prezent pe toate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 300-15, laptop cu Windows 10 și Core i5 Skylake

Procesorul unui laptop nou trebuie să fie măcar un Core i3 deoarece performanțele sunt evidente atunci când folosiți aplicații speciale și nu numai. Acesta are un Core i5 Skylake care e decent chiar și cu acea tehnologie de economisire a energiei. Toatele aceste laptopuri vin cu tehnologie avansată care reduc din energia consumată și Intel HD 520 e decentă pentru uz office. Atunci când nu redați filme ori jocuri, placa video Intel e destul de utilă și veți observa că și autonomia e ceva mai generoasă (chiar maximă dacă nu vă conectați wireless la internet).

Are porturile uzuale, adică sunt prezente și la alte laptopuri. Placa video dedicată e un plus deoarece performanțele ei vă permit să redați jocuri 3D. Sistemul de operare e unul destul de bun deoarece scoate în evidență destul de bine performanțele laptopului – Windows 10. Nici nu aș alege altul, iar dacă ar fi avut Linux ori Free DOS, atunci aș fi ales să-l înlocuiesc cu sistemul aflat pe laptopul de sus.

Plusuri: are Windows preinstalat, WiFi ac, placă video dedicată, fiabilitate și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo IdeaPad 300-15 poate ține locul unui desktop deoarece are dotări bune, performanțe satisfăcătoare și un design mai compact. Mulți preferă laptopurile deoarece ocupă puțin spațiu și numărul de cabluri din jur e ceva mai redus. Alături de un laptop se pot achiziționa niște accesorii ori periferice: router wireless, mouse, geantă etc

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu