Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 300-15IBR, laptop pentru un buget mic

Laptopul Lenovo IdeaPad 300-15IBR nu e scump pentru că nu are un procesor foarte performant – Celeron N3060, dar și pentru că nu are Windows preinstalat. Instalarea sistemului de operare e simplă deoarece puteți folosi un DVD sau chiar memoria USB (prin portul 3.0 e mai rapid transferul de date, însă doar dacă memoria USB are 3.0). Pot spune că e precum oricare alt laptop, doar că pe partea de performanțe nu excelează. Se adresează celor care vor să-l folosească pentru navigare web, aplicații sau redare de fișiere media.

Dacă țineți să aveți un laptop cu viteză de procesare, e nevoie de cel puțin un Core i5, deci laptopul ar putea costa chiar și dublu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 300-15IBR, laptop pentru un buget mic

Spre deosebire de alte serii, acesta nu oferă multe variante alternative, adică nu veți găsi acest model pe alte culori ori cu alte procesoare. E posibil să existe o variantă cu Pentium însă diferența nu e foarte mare. Fiind un model nou, are standard 4GB de RAM și un hard de 500GB, doar că în plus oferă un suport mai bun pentru memoria RAM – până la 16GB (două plăcuțe de 8GB).

Tehnologiile incorporate sunt destul de diversificate și le știți de la alte modele deoarece sunt cele standard: WiFi ac, LAN, bluetooth. La acesta pot fi conectate orice periferic pentru că are toate porturile necesare. Doar laptopurile mai subțiri ori mai mici vin cu mai puține porturi USB și lipsește, bineînțeles, tastatură numerică și unitatea DVD. Calitatea audio e dată de niște difuzoare destul de puternice dar și tehnologia audio ajută foarte mult.

Plusuri: are autonomie satisfăcătoare, preț foarte bun, ecran de 15 inci, configurație decentă și altele.
Minusuri: nimic.

Acest brand e destul de experimentat în special în domeniul IT&C și probabil că și stiți asta. Lenovo IdeaPad 300-15IBR e una dintre multele soluții accesibile și care merită încercate deoarece face parte dintr-o generație nouă care mi se pare destul de reușită. Din prezentarea de mai jos vă puteți face o idee despre întreaga serie Ideapad 300 dar nici cea Ideapad 310 nu e cu mult mai diferită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu