≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 300-17, laptop multimedia de 17 inci

Lenovo IdeaPad 300-17 e un laptop de 17,3 inci adresat persoanelor interesate de o sculă bună la orice tip de sarcină. Vine la bord cu cele mai noi tehnologii printre care aș aminti procesor i5 Skylake, wireless ac și USB 3.0.
Un laptop precum acesta are și o portabilitate destul de bună întrucât are o greutate de 2,3 kilograme și o baterie cu 4 celule.

Acest Lenovo vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care vine cu multe lucruri care ne vor face viața mai ușoară. Din imaginea de alături poți vedea cum se prezintă notebook-ul, iar la final e un clip cu modelul 300-15 care e de 15 inci.

Lenovo IdeaPad 300-17, laptop multimedia de 17 inci

Procesorul e un i5-6200U cu patru nuclee, iar placa video e una Radeon R5 M330 cu 2GB memorie RAM așa încât toate jocurile să ruleze.
Pe partea de memorie RAM acest model e unul dotat cu 4GB memorie și cu un hard destul de capacitiv de 1TB. Evident că vei putea pune mai mulți RAMi deoarece capacitatea maximă e de 16 giga.
Având wireless ac acest model e unul care poate descărca rapid diferite informații de pe web și în acest timp vei aștepta mai puțin timp atunci când vei vrea să vezi filme pe stream.
La capitolul sistem de operare vine cu Windows 10, iar asta-i bine întrucât nu mai pierzi 20-30 minute cu instalarea sistemului.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție relativ mic, tehnologia integrată, ecranul măricel cu rezoluție ok, sunetul ok și posibilitatea montării unor componente mai bune.
Contra achiziției ar fi că nu are ecran Full HD ori 4K. Filmele Blu-ray vor putea fi văzute pe acest laptop ori pe un ecran extern care să poată fi conectat

Deci, dacă vrei un laptop care să fie un bun desktop replacement atunci modelul de față ar fi recomandarea mea, venind cu sistem de operare Microsoft și cu multiple lucruri utile.
Foarte interesant e că are o greutate așa de mică, iar dacă ar fi renunțat la unitatea optică cred că s-ar fi obținut o greutate și mai mică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu