≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 310-15IKB, laptop multimedia cu Kaby Lake

Lenovo IdeaPad 310-15IKB e un laptop de top pentru cei în căutarea unei soluții multimedia cu procesor puternic și placă video care are memorie dedicată. E disponibil în multiple configurații așa încât să se încadreze în bugetul dvs și în specificațiile care vă interesează.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată excelent și e perfect pentru sarcini business și multimedia. Din poza alăturată puteți vedea că e un model complet negru. Pe unele site-uri pozele sunt ale unor modele fără tastatură numerică în partea dreaptă, dar aceste modele o au.

Lenovo IdeaPad 310-15IKB, laptop multimedia cu Kaby Lake

În magazinele românești l-am văzut în două configurații:
– ecran de 15,6 cu rezoluție 1366×768 pixeli și procesor i5-7200U;
– ecran de 15,6 de tip Full HD și procesor i7-7500U (e unul dual core care scoate 5285 puncte la benchmark).
Pe lângă caracteristicile menționate mai sus se adaugă 8 giga RAM DDR4, hard de 1TB și placa video GeForce 920MX.
Ca porturi trebuie menționat că are 3 porturi USB (doar unul e de tip USB 3.0), VGA și HDMI. Pentru comunicații se poate folosi de rețeaua 10/100/1000 ori de wireless-ul ac.
Ecranul e unul cu panel TN, iar dacă vreți IPS atunci trebuie să vă îndreptați înspre modelele 510-15IKB.
Sistem de operare nu au preinstalat și de aceea vă recomand să puneți Windows 10. Oricum, doar pentru acesta sunt disponibile drivere.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, componentele puternice și de generație nouă precum și fiabilitatea.
Din nefericire nu are SSD și nici ecran 4K. Pentru acest model aș recomanda un SSD de 120 cum ar fi acestea. O să vedeți că o astfel de unitate va accelera foarte mult sarcinile de pe laptop.

Deci, dacă vă interesează un laptop cu portabilitate ok (greutatea e una decentă de 2,2 kilograme și bateria ține maxim 5 ore) și componente care să incorporeze tehnologii moderne atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Pentru a vă face o părere despre cât de bine arată acest model vă recomand clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu