≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 310-15ISK, laptop cu Core i5 și Core i7

Laptopul Lenovo IdeaPad 310-15ISK e disponibil în mai multe configurații doar că nu chiar toate componentele sunt așa de diferite. În principal, procesorul reprezintă cea mai mare diferență între ele, doar poate că vă este suficient un Core i5. Puteți lua fără sistem de operare și îl instalați ulterior chiar de pe un stick USB 3.0. Acesta e disponibil pe culori diverse și cea mai elegantă alegere e argintiu, dar preferințele diferă de la un utilizator la altul.

Alternativele sunt numeroase dacă nu vă interesează brandul, cum arată și poate că nu aveți nevoie de configurație cu placă video dedicată, dar multe laptopuri o au (chiar și una low-end). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 310-15ISK, laptop cu Core i5 și Core i7

Procesoarele fac parte din cea mai nouă generație de procesoare de la Intel. Ecranul nu e chiar ca la oricare alt laptop, ci e unul de 15 inci cu imagine 1080p. Memoria RAM poate fi extinsă la 12GB dacă laptopul nu are suficientă memorie pentru anumite aplicații sau jocuri. Poate fi folosit pentru gaming însă nu e cea mai performantă alegere.

Are numeroase dotări care le știți de la alte laptopuri cunoscute și care cred că vă pot fi de folos. Motiv pentru care nu le voi mai enumera, însă ar fi fost interesant dacă ar fi avut și niște dotări premium. Greutatea acestui model e de numai 2.2 kg care e acceptabilă pentru un laptop nou. E loc de mai bine ținând cont de faptul că există laptopuri chiar sub 2 kg, însă poate că nici nu vă interesează prea mult acest aspect dacă lucrați doar acasă pe el și nu-l luați la locul de muncă.

Plusuri: are o autonomie de lucru satisfăcătoare, configurații interesante, design plăcut, fiabilitate și multe altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo IdeaPad 310-15ISK e unul dintre multele laptopuri de la acest brand, doar că acesta e cel mai nou și face parte dintr-o serie atractivă, adică nu e nici prea accesibilă dar nici prea scumpă. Arată destul de bine și nu diferă cu mult față de modelele anterioare, de aceea aveți o prezentare cu serie aceea.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • John

    Buna.
    Stie cineva de ce imi recunoaste doar 8gb de Ram din 12 ram cat zice ca are instalati? Cei 4gb ram nu sunt recunoscuți…mersi

  • dinu

    nu recunoaste deoarece trebuie sa faci actoalizare de bios si iti va recunoaste toti ramii

Lasă un comentariu