≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 500-15, laptop cu Intel Skylake

Laptopul Lenovo IdeaPad 500-15 e unul dintre cele mai bune modele însă cred că e necesar încă 4GB de RAM. Un laptop multimedia are nevoie de suficientă memorie pentru redare media și e bine că acceptă upgrade-uri. Dacă sunteți interesați de aspectul său, am pus o poză în partea de jos și se poate observa ușor tastatură (e de altă culoare). Capacul laptopului nu e argintiu, ci e pe negru și mie mi se pare că arată bine așa cum e acum.

Dacă vi se pare cam scump și nu vi-l permiteți, atunci puteți alege ratele fixe ori chiar o variantă mai accesibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 500-15, laptop cu Intel Skylake

Procesorul acestui laptop e unul de ultimă generație și face parte din seria Core i5. Placa video integrată nu se compară cu una dedicată. Pentru cei care vor să încerce jocuri, placa video R7 M360 va fi de folos. Calitatea imaginii e foarte bună cu un ecran FullHD chiar dacă e mic – 15 inci. Spațiul de stocare e mai mult decât satisfăcător – 1TB, dar hardul paote fi schimbat cu altul sau cu un SSD dacă nu vă place cel existent.

Nu e cel mai bun laptop deoarece nu are cele mai bune dotări dar pot fi de ajuns. Porturile sale sunt destul de multe: USBuri 3.0, USB 2.0, HDMI etc. Chiar și tehnologiile wireless WiFi ac și bluetooth sunt utile pentru a vă conecta wireless la internet sau pentru a pune un mouse wireless. Autonomia de lucru nu e mare dar oricum e un laptop pentru muncă de birou. Sistemul de operare e la ultima versiune – Windows 10, chiar și dacă ar fi avut 8.1, există posibilitatea unui upgrade gratuit la versiunea nouă.

Plusuri: are Windows 10, carcasă din aluminiu, WiFi ac, performanțe superioare și arată bine.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo IdeaPad 500-15 e un laptop nou și e evident și de aceea nu poate fi la fel de ieftin ca unul cu Intel Haswell. Noile tehnologii sunt bine-venite și restul componentelor sunt similare. Am pus poza de sus și a nu se confunda cu varianta din seria Yoga care are același nume, dar designul e ceva mai diferit (ecran rabatabil).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu