≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 500-15ISK, laptop cu Intel Skylake și Windows 10

Lenovo IdeaPad 500-15ISK e un laptop nou și care mi se pare destul de special. E alegerea perfectă pentru cei care vor ceva foarte special. Din poza de jos se vede cum arată și nu prea sunt multe clipuri cu astfel de laptopuri, dar pe parcurs vor fi. Oricum, nu arată diferit față de cel din poza de jos. Există două variante cu configurații identice iar singura diferență e culoarea de pe capacul său. Poate un model ultraportabil ținând cont că e din aluminiu dar nu e cel mai ușor laptop de 15 inci.

Alternativele sunt modelele mai ieftine cu configurații similare dar care nu prezintă prea multe dotări speciale (astfel prețul e mai atractiv). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 500-15ISK, laptop cu Intel Skylake și Windows 10

Procesorul său e unul model și din cea mai bună serie – Core i7-6500U. Performanțele nu sunt foarte mari deoarece are tehnologie de economisire a energiei. Are un ecran de 15 inci cu imagine 1080p iar tipul de iluminare LED. Deci rezoluția e mai bună decât la restul ecranelor. Totuși, nu are panou IPS sau cine știe ce tehnologie nouă de iluminare.

AMD e una de tip Meso XT cu memorie video proprie de 4GB care nu e cea mai bună dar poate fi de ajuns. Laptopul suportă până la 16GB de RAM, dacă nu vă ajung cei 4GB iar hardul de 1TB poate fi înlocuit cu un SSD dacă doriți. Acesta prezintă: o unitate DVD, difuzoare bune, cameră web HD 3D, card reader, bluetooth, WiFi, LAN și multe alte porturi. Autonomia de lucru de 4 ore poate fi mare dar e așa doar în modul office. Sistemul de operare e Windows 10 care e cel mai nou și cel mai bun.

Plusuri: arată foarte bine, carcasă din aluminiu, autonomie bună, destule porturi și WiFi ac.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Lenovo IdeaPad 500-15ISK e un model recent lansat, motiv pentru care nu sunt multe poze sau prezentări cu acesta. Acesta e o variantă și dacă doriți o altfel de configurație pentru că nu vă permiteți acest model, atunci e nevoie de un buget diferit iar numele laptopului diferă și el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu