≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 500S, laptop cu Intel Skylake și ecran FullHD de 13 inci

Chiar dacă la prima vede a numelui, ați putea spune că Lenovo IdeaPad 500S e un laptop de 15 inci, ei bine, e de 13 inci. Există și variante cu ecran mai mare dar aceasta a cea portabilă. Toate aceste laptopuri arată la fel și cred că designul e cal ala ultrabookuri. Oricum, nici un laptop de 13 inci nu are unitate DVD sau tastatură numerică. restul dotărilor sunt aceleași și greutatea sa e una destul de redusă – 1.3 kg.

Dacă acest laptop nu vi se pare suficient de mare, puteți lua unul clasic sau chiar cu imagine de 17 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 500S, laptop cu Intel Skylake și ecran FullHD de 13 inci

Configurațiile pot fi diferite în funcție de preț, dar diferența majoră o reprezintă procesor. La toatele, e vorba de noua generație Intel Skylake deci eficiența nu poate fi pusă la îndoială. Ecranul e unul destul de mare ținând cont de distanța de la care îl veți folosi. Nu poate fi comparat cu unul oare care deoarece are panou IPS dar și rezoluție 1080p.

Prețul mi se pare destul de bun și pentru un plus de calitatea audio, se poate conecta un sistem audio extern. Promoția actuală oferă astfel de boxe însă promoție e limitată și cred că nu ar trebui să stați mult pe gânduri. Acea placă video poate rula jocuri 3D însă nu e o variantă prea avansată deci să nu aveți pretenții prea mari de la ea. Tehnologie WiFi ac e una dintre cele mai avansate de la ora actuală și necesită un router wireless compatibil (pentru a beneficia de viteza maximă a internetului, dacă e peste 100 Mbps).

Plusuri: ecranul 1080p, design elegant, performanțe ridicate, e la promoție.
Minusuri: nu are o placă video foarte performantă.

Lenovo IdeaPad 500S e o alegere destul de performantă chiar și pentru dimensiunile sale însă nu-l recomand celor pasionați de jocuri. Doar din poză sau clip se poate observa că are finisaj elegant pe alb (dar există și pe alte culori – negru cu roșu). E bine că nu tot laptopul e pe alb, astfel că tastatura iasă ușor în evidență.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu