Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 510-15IKB, laptop cu ecran IPS FullHD și tastatură iluminată

Laptopul Lenovo IdeaPad 510-15IKB pare a fi cea mai accesibilă variantă premium de la acest brand deoarece oferă niște dotări destul de impresionante, dar nu trebuiesc neglijate nici componentele sale noi. Mă refer la configurația Intel Kaby Lake cu Intel HD 620, memorie DDR4, placă video dedicată 940MX, însă hard discul putea fi mai de 7200 RPM. Chiar și un SSD ar fi fost un plus dar un laptop multimedia necesită un mediu de stocare cu durată de viață îndelungată. SSD-ul are un număr de scrieri limitat dar și o durată de viață mai mică, dar suficientă.

Nu știu dacă există un laptop mai interesant decât cel de jos, doar unul din aceeași serie și cu Core i5. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 510-15IKB, laptop cu ecran IPS FullHD și tastatură iluminată

Nu are orice procesor, ci cel mai bun din seria Core i7 – modelul 7500U. Totuși, pe laptopuri de gaming sunt necesare variante HQ, adică cu performanțe mai mari și consum pe măsură. Ecranul e cel mai bun de pe piață, adică e unul de 15 inci cu panou IPS și imagine 1080p, chiar nu găsesc ce să-i reproșez. Totuși pentru munca de birou, confidențialitatea e foarte importantă, de aceea există versiunile business. Cu acele componentele, laptopul devine unul multimedia iar pentru a deveni un laptop de gaming e nevoie de o placă video din seria GTX și procesor cu consum mai mare (performanțele sunt pe măsură).

Autonomia acestui laptop poate fi diferită și depinde de aplicațiile folosite, luminozitate setată și cât de mult solicitați configurația. În mod office, laptopul poate atinge cel mult 5 ore de viață.

Plusuri: tastatură iluminată, preț competitiv, ecran FullHD, greutate scăzută, componente noi și aspect modern.
Minusuri: nimic.

Nu știu dacă sunt prea multe laptopuri cu tastatură iluminată în acest buget, însă mie mi s-a părut a fi un model premium cu o astfel de dotară. Bineînțeles, Lenovo IdeaPad 510-15IKB mai are și alte dotări interesante, care le-am menționat mai sus. Pentru a vă face o idee despre el, am postat un clip cu un laptop similar dar pot există și variante pe alb cu interior argintiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu