Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 510-15ISK, laptop din generația nouă

Lenovo IdeaPad 510-15ISK e un laptop dotat cu procesoare Intel Skylake, ecran de 15 inci și portabilitate deosebită. Datorită configurațiilor cu grafică dedicată (placa video are memorie dedicată) acest model e unul bun pentru sarcini multimedia, dar și la gaming.
E un model adresat celora interesați de un model robust, performant și care să nu coste mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar eu pot spune că nici nu costă mult având în vedere că are ecran cu panel IPS și rezoluție 1920×1080 pixeli. Din imagine poți vedea că e un model argintiu, iar tastele sunt caracteristice Lenovo așa încât să poți tasta ușor.

Lenovo IdeaPad 510-15ISK, laptop din generația nouă

Procesoarele cu care vine acest model sunt din seria i, iar cel mai slab e cel cu i3-6006U (scoate 3196 puncte la benchmark). Eu recomand să vă orientați înspre unul cu i7 (model 6500U) deoarece procesorul e cea mai importantă componentă.
Pe partea de memorie RAM are 4/8 GB DDR4. Aici nu contează capacitatea deoarece poate fi extinsă la maxim 12 GB pe bani puțini.

Lucruri pozitive și negative

Cel mai important lucru, după procesor e ecranul, iar la acest model beneficiem de un model superb cu panel IPS așa încât unghiurile de vizibilitate să fie extrem de bune.
Sunetul e unul ok întrucât e vorba despre Harman Kardon, dar eu tot recomand să conectați un sistem 2.1.
Portabilitatea e una ok întrucât bateria ține vreo 5 ore, iar greutatea e de 2,1 kg (are și unitate DVD).

Nu-mi place că vine cu DVD și că are tastatură numerică în dreapta. Iar, lipsa SSD e un alt minus, dar se poate face upgrade (deci puteți înlocui hardul ori unitatea DVD cu SSD).

Concluzie

Deci, dacă vreți un notebook bun pentru orice atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Multe instituții străine folosesc laptopuri Lenovo deoarece sunt gândite pentru o viață. Inclusiv Poliția din diferite țări am văzut că folosește laptopuri Lenovo.
510-15ISK e o nouă serie apărută pe la sfârșitul anului 2016 și se adresează celora interesați de un laptop robust cu placă GeForce 940MX.
Din clipul alăturat poți vedea o prezentare mai detaliată a modelului 510.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu