≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 510S-13IKB, laptop alb cu Windows și procesor Kaby Lake

Lenovo IdeaPad 510S-13IKB e un laptop premium cu ecran de 13,3 inci și procesor Kaby Lake. Portabilitatea excelentă îl integrează în clasa ultrabook întrucât are o greutate de 1,5 kilograme și o baterie care ține 10 ore (conform producătorului).
Se adresează celora care vor un laptop puternic pentru acasă ori în scopuri business și vor ceva cât mai mic, însă fără a renunța la putere de procesare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și vine dotat doar cu ce avem nevoie. Nu are unitate DVD, dar are porturi USB (două 3.0 și unul 2.0), wireless ac și Windows preinstalat.

Lenovo IdeaPad 510S-13IKB, laptop alb cu Windows și procesor Kaby Lake

Procesorul din acest model e un i5-7200U Kaby Lake care are integrat cip grafic 620 de la Intel, iar în acest fel suportă redarea de filme 1080p precum și de jocuri nu prea complexe.
Memoria RAM e una suficientă de 8 giga tip DDR4, iar dacă vreți să adăugați mai mult atunci trebuie știut că aceasta e capacitatea maximă, însă nu veți avea nevoie mai mult de 3-4 giga RAM.
Stocarea se realizează pe un SSD de 256 de giga care în opinia mea e unul suficient de mare. În cazul în care nu vă ajunge spațiul puteți să vă folosiți de un hard extern ori de stocare în cloud.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă mult, fiabilitatea bună, că poate fi utilizat în multiple scopuri, prezența sistemului de operare și tehnologiile noi integrate.
Contra achiziției ar fi că nu are ecran cu rezoluție 4K și că placa video nu e una cu memorie dedicată.

Deci, dacă vrei un laptop pentru sarcini office (editări documente, contabilitate) atunci acest model ar fi recomandarea mea întrucât e suficient de rapid pentru a vă ajuta să terminați treaba rapid.
În caz că vrei ceva cu procesor i7 atunci ar trebui să vă uitați la IdeaPad 710S-13IKB, însă și prețul e ceva mai mare întrucât 710S are memorie RAM cu voltaj scăzut (LPDDR3), SSD de tip m.2 (e de vreo 10 ori mai rapid decât un SSD normal), wireless ac 2 x 2 și greutate de 1,1 kg (carcasa e din aluminiu și magneziu). Puteți vedea aici o comparație între ele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu