≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 510S-14IKB, laptop de 14 inci pentru multimedia

Lenovo IdeaPad 510S-14IKB e un laptop de 14 inci adresat celora interesați de ceva cu portabilitate bună și tehnologie nouă.
Poate fi utilizat cu succes la sarcini multimedia, dar și în mediul business.. Am să justific aceste afirmații în rândurile ce urmează.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are o portabilitate excelentă întrucât greutatea e de circa 1,7 kilograme, iar bateria ține maxim 10 ore (după cum zice producătorul; eu zic că ține maxim 7 ore).

Lenovo IdeaPad 510S-14IKB, laptop de 14 inci pentru multimedia

Evident că acest model e disponibil în variate configurații, dar cea mai importantă e cea cu i5-7200U, SSD de 256 de giga și 8 giga de RAM.
Poate că o să vă orientați înspre un model mai ieftin cu i3, dar eu vă recomand i5 și i7 întrucât procesorul e cea mai importantă componentă dintr-un PC.
Ecranul de 14 inci cu rezoluție FHD și panel IPS face acest model excelent pentru mediul business, iar suprafața mată (anti-glare) e un alt lucru pozitiv pentru cei interesați să-l cumpere pentru firmă.
Procesorul i5 și cipul grafic sunt suficient de puternice pentru a reda filme HD și Full HD, iar din această cauză zic că e bun la multimedia.
Puteți vedea filme de pe stream fără lag deoarece are wireless ac și LAN Gigabit. În acest fel dacă aveți Internet de 500Mb sau 1GBps o să puteți profita la maxim de aceste viteze.

Pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că are o portabilitate ok, componentele noi (procesor i5-7200u cu cip grafic Intel HD 620), ecranul superb și sunetul ok (Harman Kardon).
Contra ar fi că ecranul nu are rezoluție 4K. Oricum, o rezoluție superioară ar fi consumat mai mult din baterie.

În concluzie, dacă vă interesează un laptop de tip desktop replacement atunci acest model ar fi numai bun. Nu vine cu grafică dedicată, dar nici nu ai nevoie de așa ceva în cazul în care nu te pasionează jocurile.
Din clipul alăturat puteți vedea mai bine cum se prezintă acest notebook.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu