≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 510S-14ISK, laptop de 14″ cu SSD și i3 6006U

Lenovo IdeaPad 510S-14ISK e un laptop de inci cu procesor Intel Skylake și SSD care se adresează celora interesați de un model puternic pentru acasă ori la birou.
Are și o portabilitate extraordinară întrucât vin cu o greutate de 1,7 kilograme și bateria ține undeva până la 10 ore (maxim).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop puternic cu procesor i3 6006U care scoate undeva la 3200 puncte la benchmark. Din punct de vedere vizual se vede că are o tastatură clasică Lenovo, însă având diagonală de 14 inci nu are parte numerică în dreapta.

Lenovo IdeaPad 510S-14ISK, laptop de 14″ cu SSD și i3 6006U

Caracteristici

Laptopul vine cu procesor i3 care are integrat cip grafic Intel HD 520 (se folosește de memoria RAM a sistemului).
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și cu panel IPS care oferă unghiuri de vizualizare aproape de perfecțiune. Vine și cu strat anti-glare, deci strat mat care te ajută să vezi mai bine imaginea atunci când e lumină puternică.
Portabilitatea laptopului e una ok, iar greutatea e foarte redusă de 1,7 kg întrucât nu are unitate optică, iar carcasa e din aluminiu și plastic.
Pe partea de memorie vine cu 8 giga de RAM tip DDR4, iar opinia mea e că memoria e una suficientă. Pentru stocarea diferitelor fișiere notebook-ul dispune de SSD de 256 giga, iar ca rapiditate e de vreo 10 ori mai rapid decât un hard de 5400 rotații. Legat de memoria RAM mai trebuie să spun că aceasta e suficientă și nu e nevoie de mai mult. 4GB e standardul, iar acesta are 8.

Pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi imaginea foarte clară, sunetul bun (Harman Kardon), procesorul rapid, comunicațiile Gigabit (wireless și LAN) și prezența USB 3.0.
Contra ar fi că nu vine cu Windows. Din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.

Deci, dacă te interesează un laptop puternic pentru acasă sau la birou atunci un astfel de Lenovo ar fi numai bun. Din imaginea de alături poți vedea cum arată și că vizual se prezintă precum majoritatea modelelor de la acest brand numai că diferă culoarea și materialele (acesta e cu aluminiu).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu