≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 700-15ISK, laptop de gaming

După cum se numește, aș putea spune că Lenovo IdeaPad 700-15ISK e un laptop de 17 inci, ei bine, nu e așa. Se face referire la seria 700 de la acest brand care e una premium și îmi veți da dreptate odată ce îl vedeți în realitate și când îi testați performanțele. Bineînțeles, nu e cel mai bun laptop de pe piață pentru a juca jocuri, dar poate că nu căutați un laptop cu performanțe mai mari. Am pus poza de jos, dar trebuie să știți că pot exista variante și pe negru, dar nu văd cu ce v-ar deranja un laptop mai deschis la culoare (e mai ușor de întreținut).

Nu oricine și l-ar putea permite, dar nu poate fi comparat cu orice laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 700-15ISK, laptop de gaming

E nevoie de un procesor Core i5 de tip HQ pentru jocuri deoarece e mult peste unul de tip U. Placa video e una de tip GTX care e cea mai bună alegere chiar dacă are un consum mai mare de energie. Bineînțeles, comutarea între plăcile video e automată, adică în mod office laptopul se va folosi de placa video Intel din procesor. Ecranul e ceva mai special chiar dacă e tot de 15.6 inci, adică are panou IPS pentru unghiuri de vizibilitate mai bune și rezoluția ecranului e FullHD.

Observ că are doar o plăcuță de 4GB care nu cred că va fi de ajuns pentru unele jocuri, dar se mai poate pune una de 4GB sau 8GB pentru că e un slot liber și laptopul suportă până la 32GB RAM. Laptopurile ieftine nu vin cu Windows 10, astfel voi trebuie să-l instalați fie de pe un disk, fie de pe o memorie USB 3.0.

Plusuri: design modern, performanțe impresionante, greutate redusă (unitatea optică e externă), calitate audio decentă, ecran IPS FullHD.
Minusuri: e nevoie de încă 4GB de RAM.

Lenovo IdeaPad 700-15ISK poate concura cu multe laptopuri de la alte branduri, dar componentele nu pot fi identice. Ideea e că fiecare model oferă ceva diferit în acel buget și poate că unul e mai atractiv decât celălalt.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu