≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 710S-13IKB, laptop auriu de numai 1.1 kg

Lenovo IdeaPad 710S-13IKB e un laptop din segmentul premium datorită multor caracteristici speciale: ecran IPS FullHD, carcasă din aluminiu/magneziu, SSD mare, Intel Kaby Lake, greutate scăzută, tastatură iluminată și altele. Nu orice laptop sau serie de laptopuri oferă toate acestea într-o carcasă atât de compactă. Din poza de jos se poate observa cât de bine arată și că rama ecranului e destul de îngustă. Culoarea e una destul de plăcută și nu cred că nu v-ar place un laptop auriu.

Un laptop pe negru ar fi fost prea banal și de aceea astfel de finisaje sunt ceva mai atractive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad 710S-13IKB, laptop auriu de numai 1.1 kg

Configurațiile laptopurilor mici nu sunt chiar atât de performante, doar că mai sunt cele din segmentul premium. Acesta are un Core i7-7500U, 8GB de RAM, SSD de 256GB de timp M.2 și placă video Intel. Nu are nevoie de o placă video dedicată deoarece cea integrată e suficient de bună pentru uz office/multimedia.

Chiar dacă nu e foarte mare acel ecran, oferă caracteristici speciale interesante: panou IPS, suprafață anti-glare, iluminare LED și rezoluție 1080p. Poate fi transportat destul de ușor pentru că e și foarte ușor – 1.1 kg. Difuzoarele sale sunt destul de puternice pentru un laptop de 13 inci – 2*2W, dar tot nu e la fel de bună ca și cea oferită de un sistem audio clasic.

Caracteristicile speciale ale acestui laptop sunt numeroase și trebuie să țineți cont de dimensiunile sale reduse. Chiar dacă nu pare a fi prea performant, autonomia de lucru e impresionantă pentru o astfel de configurație și o veți atinge doar în modul economic (maxim 8 ore).

Plusuri: calitate audio superioară, configurație performantă, ecran superb, design modern, tastatură iluminată etc.
Minusuri: nu sunt.

Nu sunt multe laptopuri ca Lenovo IdeaPad 710S-13IKB iar acesta e o variantă destul de avansată și se poate observa din nume. Chiar dacă din nume pare a fi un model de 17 inci, e vorba doar de o serie ceva mai modernă cu dotări speciale. Din clipul de la final cred că vă puteți face o idee destul de bună despre acest laptop sau această serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu