≡ Meniu

Lenovo IdeaPad A7-10 ADAM, tabletă cu Android 4.4

Lenovo IdeaPad A7-10 ADAM, întâlnită pe unele site-uri cu numele Lenovo Tab 2 A7-10, e o tabletă de 7 inci cu ecran HD și procesor quad core. E o tabletă ieftină fără 3G, dar cu wireless N și cu o baterie care are 3450 mAh (ține vreo 5 ore).
Datorită specificațiilor, acest aparat e unul perfect pentru acasă în cazul în care vreți un gadget cu care să intrați rapid pe internet ori cu care să vă puteți juca diferite jocuri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un tablet PC ieftin cu cameră web de 2MP. Vizual arată bine, lucru sesizabil din imaginea de alături, dar și din clipul de la final.

Lenovo IdeaPad A7-10 ADAM, tabletă cu Android 4.4

Procesorul e un MediaTek MTK8127 întâlnit în majoritatea dispozitivelor ieftine, iar memoria RAM e de 1GB. Astfel, datorită memoriei RAM suficiente toate sarcinile vor rula fluent, iar jocurile nu vor sacade.
Îi lipsesc numeroase facilități cum ar fi GPS ori 3G. Aceste lucruri nu îți sunt utile dacă folosești tableta pentru intrat pe net ori jocuri și e bine că nu le-au implementat deoarece tableta e mai ieftină în acest mod.
Ecranul de 7 inci cu rezoluție HD și panou IPS compensează multe din minusurile acestui aparat.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand cunoscut, stabilitatea (acest lucru e datorat procesorului cu 4 nuclee și memoriei RAM de 1GB) și că are sistem de operare Android KitKat.
Contra achiziției ar fi că nu are Android 5.0 și mai multă memorie internă (spațiul de stocare e de 8GB, dar cu ajutorul unui card de stocare poți să o mărești la mai mult). Poate că un alt minus ar fi că nu are cameră și pe spate, dar mă gândesc că aveți un telefon care are așa ceva, iar din această cauză nu cred că ați fi avut nevoie de cea de pe spatele tabletei… dacă ar fi avut.

Deci, această tabletă e una foarte bună pe post de tabletă de familie în cazul în care vreți ceva ieftin și ușor de utilizat
Pentru a îți face o părere despre cum arată și ce poate îți recomand preview-ul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu