≡ Meniu

Lenovo IdeaPad G51-35, laptop pentru acasă

Lenovo IdeaPad G51-35 e un laptop al anului 2016 pentru acasă ori la lucru. Vine cu un puternic procesor AMD A6 care scoate 2629 puncte la benchmark, iar ca placă video are R4 series integrat.
Poate fi utilizat în jocuri, dar și în scopuri business deoarece are o multitudine de porturi utile.

Modelul acesta de Lenovo G51-35 e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care are preinstalat sistemul de operare, adică Windows 10. Aspectul poate fi văzut mai bine din imaginea de alături.

Lenovo IdeaPad G51-35, laptop pentru acasă

Ecranul laptopului e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar procesorul e un AMD A6-7310 cu patru nuclee. Ar fi fost bine dacă ar fi avut cip grafic cu memorie dedicată, dar eu zic că e suficient și cel integrat care-și preia memorie din memoria sistemului.
Dacă în ziua de azi majoritatea lapotpurilor nu mai au unități optice, acesta are. Acest lucru te va ajuta la instalarea diferitelor softuri cumpărate pe DVD.
Cititorul de carduri e și el ok deoarece sunt unele mașini care nu au USB, ci doar card reader și în acest fel vei putea transfera muzica.
Sunetul de pe laptop e unul ok, dar nu poate concura cu sistemul audio dedicat 2.1 care-l puteți lua separat.
Portabilitatea acestui model e una decentă întrucât are o greutatede 2,3 kilograme și o baterie care ține vreo 3 ore (e de doar 4 celule).

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut (arată tipic Lenovo), multitudinea de porturi (card reader, USB etc) și că are un procesor decent (echivalentul unui i3).
Contra ar fi că nu are wi-fi ac și SSD.

Deci, dacă ești interesat de un laptop care să arate bine și să poată fi utilizat în multiple scopuri atunci recomandarea mea ar fi acest model.
Eu sfătuiesc pe toată lumea să-și cumpere laptopuri cu sistem preinstalat (de preferat Windows) deoarece în acest fel nu mai dați bani pe licență și nici nu pierdeți timp cu instalarea OS-ului. În ziua de azi Windows-ul nu se mai strică precum XP-ul și de aceea un 8.1 sau 10 nu trebuie reinstalat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu