≡ Meniu

Lenovo IdeaPad G510, laptop cu i3-4000M la reducere

O să zică unii ce-i cu acest Lenovo, iar răspunsul meu e că acest Lenovo IdeaPad G510 e unul dintre cele mai puternice laptopuri de pe piață care acum beneficiază de o reducere de 200 lei aici, reducere valabilă până pe 17.02.2015.
Laptopul de față e mai puternic decât alte modele mulțumită procesorului i3 M (model i3-4000M) care scoate 3274 puncte la benchamrk. În ziua de azi majoritatea procesoarelor sunt U (cu voltaj scăzut) și de aceea sunt mult mai slabe. Acest i3 fiind echivalent unui i5/i7. 😉

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care e bun pentru sarcini office, dar și multimedia. Aspectiv arată foarte bine, iar datorită faptului că e sobru o să-l vedeți mult pe la diferite instituții alte statului ori prin corporații.

Lenovo IdeaPad G510, laptop cu i3-4000M la reducere

Vine cu un procesor i3-4000M, cip grafic R5 M230 (AMD Radeon), iar memoria RAM e de 4GB. O să vă gândiți să mai îi luați RAM, dar eu zic că cea mai bună soluție ar fi să-i puneți SSD (ceva de genul Kingston V300).
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție de tip 1366×768 pixeli, lucru care înseamnă că o să îl puteți folosi pentru filme HD.

Avantajele achiziționării unui astfel de model ar fi că e robust, prețul mic, performanța și fiabilitatea.
Din păcate nu vine cu wireless ac (dual band), iar ecranul nu are rezoluție FHD. Dacă vă gândiți să-i schimbați wireless-ul atunci trebuie să vă spun că la Lenovo trebuie modificat bios-ul, deci…

Concluzia mea e că acest model merită în cazul în care sunteți un utilizator începător înspre power user. Merg jocurile aproape perfect, având în vedere că nu-i un laptop de jocuri, iar Chrome nu se va bloca cu multe taburi deschise.
Alături am pus un clip pentru a vedea mai bine cum arată. Poate o să vezi că în clip laptopul e cu Windows, dar în realitate nu vine cu așa ceva. De aceea eu îți recomand să instalezi Windows 8.1 și un antivirus de genul Bitdefender Free, dacă Windows Defender e prea puțin pentru tin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu