≡ Meniu

Lenovo IdeaPad U31-70, laptop de 13 inci de 1.5 kg

Lenovo IdeaPad U31-70 e un laptop ceva mai portabil decât restul deoarece are o construcție decentă. Oricum, modelele așa mici nu au unitate optică și componentele sunt office/multimedia. Acesta e un înlocuitor pentru serie precedentă și care nu arată chiar la fel. Acesta e disponibil pe alb și negru iar componentele sunt destul de ok, însă cel cu Core i5 și 8GB RAM e mai bun. Variantele cu ecran mai mare sunt și mai performante, iar prețurile nu mai sunt la fel de atractive.

Dacă vi se pare prea scump, cel alb cu Core i3 e cea mai ieftină soluție. Cu timpul, vor exista mai multe astfel de laptopuri dar mulți dintre voi își doresc un laptop bun la ora actuală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad U31-70, laptop de 13 inci de 1.5 kg

Procesorul său depinde de alegerea făcută dar face parte din ultima generație. Pe aceste laptopuri nu veți găsi procesoare Celeron sau Pentium. Ca și la varianta de 14 inci, ecranul are imagine FullHD și tehnologie IPS pentru unghiuri de vizibilitate mai bune. Memoria RAM e una de 4GB dar există și 8GB dacă alegeți pe cel cu Core i5. Spațiul de stocare e mare și plusul de performanță e dat de memoria flash de 8GB. Adică are un SSHD și nu un simplu HDD. Diferența nu e foarte mare însă dacă era doar SSD, se observa clar că totul se mișcă instantaneu.

Placa video dedicată e bună pentru jocuri, filme, aplicații 3D etc., însă dacă nu aveți pretenții mari, chiar și palca video Intel e bună deoarece are suport HD. Are tastatură iluminată, dotare care e utilă ori de câte ori luminozitatea din jur e scăzută.

Plusuri: arată bine, e portabil, componente noi, fiabilitate ridicată și dotări pe măsura dimensiunilor.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo IdeaPad U31-70 nu oferă multe dotări pentru un ultraportabil ci doar cele mai utile. Dacă vreți Windows 10, instalarea se poate face de pe stick-ul USB iar dacă are deja 8.1, puteți alege un upgrade. Am pus un clip mai jos pentru cei care sunt curioși de aspectul acestui laptop. .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu