≡ Meniu

Lenovo IdeaPad U41-70, laptop portabil cu dotări premium

Lenovo IdeaPad U41-70 vine în multe configurații dar dotările sunt relativ aceleași. Aveți de ales între modele cu Core i5 și i7, în variante cu GeForce 920M și 940M sau cu Windows sau fără. Alte deosebiri nu am găsit, poate doar culoare capacului poate să difere (roșu sau negru). Din numele său reiese faptul că are un ecran de 14 inci iar generația e ceva mai nouă. Chiar și terminația numelui sugerează că e un laptop mai deosebit. După părerea mea, e un ultrabook dar această denumire nu prea mai are sens deoarece multe laptopuri noi sunt mai ușoare dar și subțiri.

Alternativele sunt destul de multe și la un așa buget, chiar sunt multe soluții portabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad U41-70, laptop portabil cu dotări premium

Procesorul acestui laptop e unul destul de avansat însă nu e unul ideal pentru jocuri sau programe cu cerințe mari. Placa video e corespunzătoare generației de procesor. E vorba de un Core i5 cu tehnologie de economisire a energiei și performanțele sunt bune deoarece are Turbo Boost (doar Celeron și Pentium sunt mult inferioare).

Calitatea imaginii e foarte bună deoarece e oferită de un LCD de 14 inci cu rezoluție de tip 1080p. Restul configurației cuprinde componente foarte bune: 4GB RAM și spațiu de stocare de 1TB+8GB (e vorba de un SSHD). Placa video diferă de la un model la altul dar tot modele GeForce sunt (920M sau 940M). E portabil pentru că are o construcție bună, e din aluminiu și nu are DVD.

Plusuri: are o greutate redusă, are SSHD, carcasă din aluminiu, ecran Full HD, tehnologie wireless WiFi ac, destule porturi.
Minusuri: prețurile nu sunt foarte atractive.

Lenovo IdeaPad U41-70 nu e singurul model nou, există variante mai mici sau mai mari, după preferințele oricui. Jos am pus o prezentare video a acestui model și designul nu diferă de la acesta la varianta de 13 inci, de exemplu. Culoarea capacului poate să difere dar pe negru cred că arată bine. Windows 8.1 e bun pentru el dar și ultima versiune mi se pare utilă – Windows 10.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu