≡ Meniu

Lenovo IdeaPad Y5070, laptop de gaming

Lenovo IdeaPad Y5070 e cunoscutul laptop Y50 de la acest brand și care reprezintă noua generație de laptopuri de gaming. Apreciez foarte mult să s-a renunțat la unitatea DVD, astfel laptopul e mai subțire și ușor. La capitolul design, această serie excelează în special dacă o comparată cu predecesoarele ori cu alte serii multimedia. Acesta e o serie superioară și care bineînțeles nu se adresează oricui, datorită prețului și performanțelor sale. Jos am pus atât o poză cât și un clip cu acest laptop și, bineînțeles, numele e același indiferent de configurație. Poate fi o alegere perfectă dacă vă interesează să fie foarte ușor și la fel de bun ca un desktop.

Prețul unui desktop cu configurație similară e mai mic, dar trebuie să ținem cont și de spațiul câștigat, portabilitatea etc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad Y5070, laptop de gaming

Procesor Core i7-4700HQ nu e unul cu tehnologie de economisire a energiei, motiv pentru care bateria de 4 celule nu oferă prea multă autonomie. Oricum, e un laptop care să-l folosiți mai mult acasă iar pentru cei care călătoresc există laptopurile de 13 inci. O altă caracteristică specială a acestui laptop e display-ul de 15 inci. Nu veți găsi multe laptopuri similare cu ecran 1080 și tehnologie de iluminare TN.

Are 8GB de memorie la 1600 MHz, deci nu e nevoie de mai mult dar nici nu se poate upgrada la mai mult. Acest aspect ar putea fi un minus dar pentru cei care nu necesită mai mult, nu prea văd a fi un minus. Pe partea de stocare are un SSH cu 1TB spațiu și 8 GB SSD. Placa video nu e prea cunoscută – GTX 860M, dar e foarte bună. Pe partea de caracteristici speciale și dotări are: tastatură iluminată, USBUri 3.0, HDMI, cameră web HD, difuzoare stereo și altele.

Plusuri: e accesibil, ușor pentru o așa configurație, arată bine, design modern, are doar componente hardware noi, fără DVD și carcasă din aluminiu.
Minusuri: nu are.

Lenovo IdeaPad Y5070 e perfect pentru cei care s-au săturat de cabluri prea multe și vor ceva practic de la un producător cunoscut. Alături de acesta vă recomand o geantă dar și un mouse de gaming, în cazul în care vreți să-l luați cu voi iar mouse-ul oferă un plus de precizie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu