≡ Meniu

Lenovo IdeaPad Y700-15ISK, laptop conceput pentru gameri

Laptopul Lenovo IdeaPad Y700-15ISK nu face parte din seria 700, ci din seria Y700 care e concepută pentru cei cu pretenții mai mari – gameri. Vă puteți face o idee despre el doar după cum arată, deoarece un laptop de tip office nu vine cu o așa tastatură care poate fi iluminată când lumina din jur nu e suficient de puternică pentru a vedea mai bine tastele. laptopurile de 15 inci sunt mult mai ieftine decât cele de 17 inci și pentru că-l folosiți de la o distanță mică, nu văd cu ce v-ar deranja un ecran de 15 inci.

Dacă vă doriți un laptop pentru a juca jocuri 3D recent lansate, aveți nevoie de un buget mare ori optați să-l luați în rate, alegerea e a voastră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad Y700-15ISK, laptop conceput pentru gameri

Configurațiile diferă de la un model la altul, deci nu veți găsi două modele identice. Totuși, veți observa multe asemănări la partea de dotări, că doar e vorba de aceea serie – Y700. Componentele hardware sunt apropiate deoarece e vorba de procesoare Core i5 și Core i7, aceleași plăci video, 8GB RAM.

Am observat că puteți alege un model cu Core i5 și SSD care are un preț apropiat de cel cu Core i7, însă parcă cel cu Core i7 ar fi mai indicat. Alegerea corectă depinde și de cum vreți să-l folosiți, adică ce fel de gamer sunteți, de ocazie sau înrăit. Laptopurile pot fi upgradate, în sensul că suportă mai multă memorie RAM și hardul poate fi înlocuit. Cam așa e la mai toate laptopurile indiferent de brand, însă excepție fac laptopuri compacte (foarte subțiri) unde acele componente care le-am menționat anterior, pot fi integrate.

Plusuri: design modern, greutate scăzută, unitate optică externă (o folosiți doar când aveți nevoie de ea), performanțe impresionante, ecran superb, calitatea audio superioară cu acel subwoofer.
Minusuri: nu toate au SSD.

Lenovo IdeaPad Y700-15ISK putea să vină cu Windows 10 pentru a vă scuti de o instalare ulterioară, dar poate că-l aveți pe acasă și optați să-l instalați de pe un stick flash USB 3.0 (instalarea e e destul de rapidă).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu