≡ Meniu

Lenovo IdeaPad Y700-17ISK, laptop de 17 inci pentru jocuri

Lenovo IdeaPad Y700-17ISK e un laptop adresat pasionaților de jocuri întrucât vine cu procesor i7 HQ (are patru nuclee), ecran Full HD cu panel IPS și cu placă video GTX 960M.
Pe lângă componente care să ofere performanțe maxime în jocuri are și diferite facilități care fac ca laptopul să aibă portabilitate maximă și să poți descărca la viteze Gigabit de pe net.

Modelul de față e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un laptop avansat tehnologic și care arată bine.

Lenovo IdeaPad Y700-17ISK, laptop de 17 inci pentru jocuri

În ciuda faptului că e un model de 17,3 inci are o greutate redusă de 2,6 kilograme, având unitate optică externă.
Și pasionații de filme îl vor alege deoarece ecranul nu e doar FHD, ci e unul cu panel IPS și strat anti-glare. Sunetul e unul foarte bun cu două difuzoare de 2W ficare și subwoofer de 3W.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, iar din această cauză vă recomand Windows 10 pe 64 biți, dar să fie cel mai nou build.
Modelul acesta e disponibil în mai multe variațiuni, adică cu 8GB RAM, 16 GB RAM, HDD 1TB ori HDD 1TB + SSD 510GB și placă wireless ac 2 x 2. Aici poți vedea diferențele dintre ele.
Procesorul e un i7-6700HQ din seria Skylake, scoțând 8075 puncte la benchmark.
Memoria RAM e de generație nouă, adică vorbim despre DDR4 2133 Mhz așa încât totul să ruleze rapid. Modelul cu doar 8 giga mai are un slot liber așa încât să-i mai puteți pune încă 8.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine de la un producător cu reputație, componentele noi, sunetul bun și ecranul foarte clar.
Singurul dezavantaj ar fi că nu are Windows și trebuie să vă pierdeți vreo 30 minute să-l instalați. Dacă o să vă luați modelul cu SSD, iar instalarea se va face de pe stick USB 3.0 atunci instalarea va dura maxim 20 minute, iar în 10 minute vor fi necesare pentru instalarea driverelor (acest procedeul e unul automat, în general și se realizează după conectarea la net).

Deci, dacă vreți un laptop special care să fie un excelent desktop replacement atunci acest model ar fi recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu