≡ Meniu

Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK, convertibil cu Windows 10

Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK e un laptop 2 în 1, adică laptop și tabletă. Vine cu ecran de 14 inci care are rezoluție 1920×1080 pixeli, iar tehnologiile integrate sunt unele de ultimă generație care te ajută la o mai ușoară utilizare și să obții o portabilitate superioară.
Un astfel de dispozitiv se adresează persoanelor interesate de un dispozitiv convertibil/hibrid care să poată fi utilizat în mai multe scopuri.

Acest Lenovo vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e la zi cu tehnologia integrată și care are sistem de operare integrat (Windows 10).

Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK, convertibil cu Windows 10

Procesorul acestui Yoga 500-14isk e un i7 cu două nuclee, iar ca memorie RAM are 8 giga. Că tot am menționat de memorie cred că trebuie să precizez că pentru stocare are un SSHD de 1TB cu cache de 8GB.
Bateria dispozitivului e una cu 3 celule, iar greutatea e una redusă de 1,95 kilograme. Bateria o sățină undeva la 5 ore în funcție de ce o să faceți pe gadget.
Din păcate nu e un aparat cu tastatură iluminată, dar putând fi convertit o să puteți utiliza ecranul pentru introducerea diferitelor date.
E realizat din materiale de calitate, cum ar fi aluminiu și plastic, iar din asta vedem că e vorba despre un laptop premium.
Pentru transferarea datelor pe net avem la dispoziție wireless ac care e foarte rapid.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, placa video cu memorie dedicată și procesorul foarte bun.
Contra achiziției ar fi mai multe aspecte, iar printre acestea aș enumera că nu are memorie RAM DDR4, lipsa ecranului 4K și că nu are o greutate mai mică (1 kg sau ceva de genul).

Deci, dacă te interesează un convertibil atunci modelul acesta ar fi foarte bun. Ecranul chiar dacă e de 14 inci are o claritate uimitoare (mulțumită rezoluției Full HD și panelului IPS).
OS-ul care-l are preinstalat e unul bun, dar dacă vreți să-i puneți altceva atunci vă puteți folosi de portul USB 3.0. Eu recomand să rămâneți cu sistemul care-l are deoarece e mai mult decât suficient și i se poate face upgrade.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu