≡ Meniu

Lenovo IdeaPad Z51-70, laptop business cu ecran FHD

Lenovo IdeaPad Z51-70 e un laptop business de top dotat cu procesor i5 sau i7, rezoluție Full HD, wireless ac și ecran mat. Acestea sunt ingredientele unui laptop perfect și dacă avea sistem de operare era și mai bine. În momentul de față nu vine cu sistem și de aceea eu vă recomand să instalați Windows 10.
Modelul acesta e unul excelent pe post de desktop replacement, adică poate înlocui un desktop.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri în orice sarcină. Cum se prezintă vizual poți vedea din imaginea de alături, dar și din clipul de la final.
Carcasa acestui laptop e una din aluminiu și am putea spune că face laptopul mai ușor dar nu e așa deoarece greutatea e de 2,3 kilograme.

Lenovo IdeaPad Z51-70, laptop business cu ecran FHD

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu procesor i5 (există modele superioare cu i7 aici), 4 sau 8 giga de RAM și placă video Radeon Tropo XT2.
Hardul e unul foarte încăpător de 1TB, iar cele 5400 rotații sunt mai mult decât suficiente. Dacă ai nevoie de mai multă performanță atunci poți instala un SSD în locu hardului, iar modele bune găsești aici.
Pentru instalarea sistemului de operare și a diferitelor programe poți apela la unitatea optică ori la unul dintre cele două porturi USB 3.0.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, raportul foarte bun între preț și calitate, multitudinea de porturi, ecranul foarte clar (întrucât e anti glare) și placa video ok model Tropo XT2 (cică ar fi alternativa lui 940M de la Nvidia).
Contra achiziției ar fi că nu are SSD și ecran cu rezoluție 4K.

Deci, dacă te interesează un laptop bun la multiple lucruri, dar în special la sarcini business atunci îți recomand acest model.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model, mai exact e un laptop care arată foarte bine și are o portabilitate decentă (cu o baterie care ține 4 ore și cu o greutate de 2,3 kilograme).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu