≡ Meniu

Lenovo IdeaPad Z70-80, laptop cu ecran de 17 inci

Laptopul Lenovo IdeaPad Z70-80 e disponibil în diverse configurații iar acea mai ieftină e cu Core i5. Deci dacă vreți ceva mai bun, cel cu i7 și 16GB RAM vă fi pe măsura așteptărilor. Am pus poza de jos și chiar dacă unele componente pot fi diferite, laptopul arată la fel. Acesta impresionează cu acel ecrn și sincer nu înțeleg de ce nu se introduc ecrane cu panou IPS și pe laptopuri clasice (cu configurații office).

Alternativele sale sunt laptopurile mult mai ieftine care nu prezintă caracteristici speciale prea multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaPad Z70-80, laptop cu ecran de 17 inci

Procesorul acestui laptop e unul Core i5-5200U și e evident din nume că e a 5-a generație. Această generație nu e ultima dar e una nouă și eficientă, adică are un consum redus dar și performanțe pe măsură. Ecranul de 17.3 inci prezintă o imagine FullHD iar panoul e de tip IPS. Nu prea se mai fabrică laptopuri de 17 inci cu imagine HD+ deoarece utilizatorii vor ceva mai bun.

Multitaskingul e excelent cu o memorie DDR3 de 1600 MHz și poate fi upgradată la 16GB. Pe lângă acea placă video Intel, are și o placă video dedicată GeForce 840M de 2GB. Nu e cea mai bună placă video pentru jocuri dar nici cea mai slabă. Performanțele de gaming depind și de restul componentelor, iar cea mai importantă componentă e procesorul.

Acesta prezintă următoarele dotări: difuzoare, unitate DVD, card reader, USB 3.0, HDMI, VGA, WiFi ac, bluetooth, baterie etc. Carcasa sa e realizată din aluminiu, astfel greutatea scade iar rezistența crește considerabil.

Plusuri: are carcasă din aluminiu, WiFi ac, ecran IPS FullHD, spațiu de stocare mare și procesor destul de nou (dar nu e ultimul).
Minusuri: nu are Windows 10.

Lenovo IdeaPad Z70-80 arată destul de bine și doar din nume reiese faptul că are un ecran mai mare. Clipul de jos vă poate ajuta să vă faceți o idee despre el și pe negru mi se pare că arată foarte bine. Poate că pe argintiu ar fi arătat la fel de bine dar poate că nu vă doriți acest lucru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu