≡ Meniu

Lenovo IdeaTab A7600, tabletă performantă și ieftină

Lenovo IdeaTab A7600 e o tabletă cu ecran de 10 inci iar din numele său aveți impresia că are un ecran de 7 inci. Ei bine, nu toți producătorii oferă denumiri similare, fiecare alege o denumire pentru acea serie sau acel model. Există și alte serii dacă nu vreți neapărat aceasta, iar unele pot oferi dotări și componente mai bune sau mai slabe. Prețurile sunt, în general, corecte pentru ce oferă tabletele și pentru cei care vor ceva de ultimă generație, trebuie să aibă și un buget generos.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo IdeaTab A7600, tabletă performantă și ieftină

Procesorul său are patru nuclee și o frecvență de 1.3 GHz, iar placa video e decentă pentru orice aplicație fie ea și joc. În general, procesoarele performante aduc după sine și plăci video pe măsură. Spre deosebire de gadgeturile cu Windows, cele cu Android rulează decent cu configurații modice și deci nu e nevoie de resurse hardware suficiente.

Are un ecran de 10 inci pe care se pot viziona filme, poze sau puteți citi o carte/revistă. Poate fi folosit în multe moduri și pot spune că poate înlocui o consolă portabilă, un desktop, un laptop sau un ebook. Depinde și de ce funcții vă folosiți și cât de des veți folosi acel gadget. Pe partea de stocare, o memorie de 16GB pare a fi suficientă însă e mai mică deoarece și sistemul e pe ea. De aceea există și slotul pentru card pe care puteți pune un card de maxim 64 GB.

Nu e o tabletă cu 3G, dar pe partea de comunicații are port USB micro, WiFi și bluetooth. Sistemul Android e la versiunea 4.2 și s-ar putea să puteți upgrada la ceva mai nou sau să instalați un launcher (dacă vreți să arate diferit acea interfață).

Plusuri: preț mic, baterie suficient de mare, ecran mare și detaliat, suportă un card mare etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo IdeaTab A7600 e una dintre mutele tablete oferite de acest brand, iar aceasta e pe albastru. Indiferent de culoare, numele e același iar partea din față e tot pe negru lucios (așa e cam la toate).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu