≡ Meniu

Lenovo MIIX 310-10ICR, laptop cu ecran detașabil

Lenovo MIIX 310-10ICR e un gadget convertibil care se adresează celor care vor un laptop și o tabletă, dar nu și le permit pe amândouă. Bineînțeles, mai e și problema spațiului deoarece nu aveți loc să le luați pe amândouă. Tastatura fizică devine utilă atunci când aveți mai mult de scris sau chiar când navigați. Interfața oferită de acest sistem e destul de prietenoasă și nu e nevoie neapărat de un mouse sau de touch, însă ecranul touch nu oferă posibilitatea funcție „click dreapta” (touchpadul devine util în această situație).

Alternativele sunt puține deoarece pot fi variante chiar și cu ecran de 15 inci, iar acelea chiar că devin interesante deoarece pot înlocui un laptop clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo MIIX 310-10ICR, laptop cu ecran detașabil

Procesorul său nu e prezent pe desktopuri ori laptopuri clasice deoarece are alte tehnologii dar și pentru că are performanțe inferioare. Tabletele nu pot funcționa cu procesoare clasice deoarece consumă destul de multe resurse și autonomia e foarte importantă. Multitaskingul e satisfăcător cu 2GB de memorie.

E dotat cu două camere foto însă cea frontală poate fi cea mai utilă dacă folosiți aplicații pentru video-convorbiri. Dotările sunt foarte bune pentru un gadget cu astfel de dimensiuni și cred că le știți, de la alte laptopuri.

E și normal să vină cu Windows 10 deoarece poate fi folosit ca o tabletă și nu era chiar ușor să fi instalat ulterior sistemul. Dacă va fi nevoie pe viitor pentru a reinstala, optați pentru un stick USB ori un hard disk extern. Ținând cont că e vorba de cel mai nou Windows și că nu veți folosi cine știe ce programe pe acesta, nu veți avea probleme. Din când în când mai puteți curăța baza de date cu un soft utilitar – CCleaner.

Plusuri: greutate redusă în mod tabletă, design elegant, autonomie satisfăcătoare, configurație performantă și altele.
Minusuri: nu are USB 3.0.

Lenovo MIIX 310-10ICR e un model destul de ieftin ținând cont că are tehnologii noi, dar nu pot fi incorporate prea multe datorită dimensiunilor. Nu puteți avea pretenții la un ecran prea avansat (rezoluție mare), dar are un panou IPS care mărește unghiurile vizibilitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu