≡ Meniu

Lenovo N22-20, Chromebook cu Intel Braswell

Laptopul Lenovo N22-20 din seria Chromebook e cea mai recentă apariție și care dorește să concureze cu restul laptopurilor accesibile. Acest sistemul de operare – Chrome OS, poate fi pus pe orice laptop sau desktop (cu cât e mai performant laptopul/PC-ul, cu atât e mai bine). Am pus poza de jos pentru a vă face o idee despre el și cum ar fi tastatura sa. Nu are dotări ca tastatura numerică sau unitate optică, dar și așa mi se par inutile pe laptopurile mai mari.

Dacă nu vă este pe plac din punct de vedere al dimensiunilor, atunci unul de 15 inci ar fi decent. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo N22-20, Chromebook cu Intel Braswell

Chiar dacă ecranul său nu e foarte mare, are o rezoluție HD ca la modelele mai mari. Componentele sale sunt următoarele: Intel Celeron N3050, 2GB RAM și memorie flash de 32GB. Placa video e integrată alături de procesor și funcționează împreună pentru un plus de performanță. E vorba de Intel HD Graphics care a devenit destul de populară deoarece e prezentă pe multe laptopuri, dar la procesoarele mai performante e vorba de un model ceva mai avansat.

Pe partea de conectivitate are porturi și tehnologii foarte bune, motiv pentru care nu le voi mai enumera deoarece sunt prezente și la alte branduri.

Laptopul are baterie de 3 celule cu autonomie de lucru destul de mare – până la 14 ore. În general, tabletele autonomie așa de mare . Sistemul de operare e Chrome OS care nu e prezent pe orice laptop și e diferit față de restul. Greutatea e destul de redusă și nici nu putea fi un laptop greu deoarece e mic – 1.2 kg. Laptopurile de 15 inci sunt cam de 2 ori mai grele decât cel de sus.

Plusuri: securitate superioară – TPM, greutate redusă, autonomie de lucru mare, dotări decente, design compact.
Minusuri: nu are ecran touch.

Lenovo N22-20 e o alegere accesibilă și care merită încercată dacă nu vă interesează un model cu Windows. Prezentarea de mai jos e destul de interesantă însă N22 e prezent în mai multe variante (în funcție de generație) și pentru cei care vor spațiu de stocare, puteți conecta un hard disk.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu