≡ Meniu

Lenovo Tab 2 Arvin A7-30, tabletă ieftină cu autonomie de 8 ore

Lenovo Tab 2 Arvin A7-30 e un gadget nou care e și portabil. Aveți de ales între trei variante dar cea cu spațiu de stocare mare mi se pare cea mai bună. Nu sunt diferențe prea mari între ele de aceea e ușor de ales care vi se potrivește mai mult. Pentru modemul 3G e nevoie de o cartelă SIM cu opțiune de internet dar eu prefer prin WiFi deoarece e gratuit și viteza e mai mare. Se poate alege opțiunea WiFi hotspot a telefonului pentru cei care vor un plus de conectivitate.

Alternativele sale sunt variantele cu 8GB sau cel cu 3G de la același brand. Oricum, diferențele de preț sunt foarte bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo Tab 2 Arvin A7-30, tabletă ieftină cu autonomie de 8 ore

Procesorul său e unul cu patru nuclee și are o frecvență de 1.3 GHz. Pentru jocuri e de ajuns iar restul componentelor sunt și ele importante. Ecranul său de 7 inci are o imagine IPS de 1024 cu 600 pixeli. Deci claritatea nu e așa de mare iar o recomandare bună poate fi un ecran HD. Memoria RAM e una de 1GB și nu e nevoie de mai mult pentru Android 4.4. Spațiul de stocare e de 16GB dar utilizabil nu e chiar așa de mult și nu e nevoie de un card de memorie.

Are chiar și bluetooth pentru cei care vor să folosească periferice wireless. Nu are cea mai nouă versiune de Android – 4.4, dar mi se pare de ajuns. Poate veți primi un upgrade la cea mai nouă versiune dar nu oferă multe funcții în plus.

Plusuri: autonomie de lucru mare, spațiu de stocare mare, multe aplicații preinstalate și fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo Tab 2 Arvin A7-30 nu poate fi comparat cu un laptop deoarece sistemul de operare e diferit. Cu trecerea timpului, Androidul e tot mai avansat și aplicațiile oferite sunt foarte multe. Jos e o prezentare a unei astfel de tablete și vă poate fi de folos pentru cei care nu știu cât de mare este. Poate fi folosită ușor deoarece o puteți ține într-o singură mână sau chiar cu ambele dacă aveți un stand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu