≡ Meniu

Lenovo Tab S8-50, tabletă de 8 inci cu ecran 1200p

Lenovo Tab S8-50 e o tabletă destul de interesantă: ecran FullHD, procesor Quad Core, 3G și 4GB etc. Uneori, utilizatorii nu caută doar performanțe ci și calitate audio sau video. Un ecran IPS oferă o claritate superioară datorită unghiurilor de vizibilitate largi – 178 grade. Cam așa e la mai toate ecranele cu panou similar, iar calitatea imaginii depinde și de timp de răspuns, refresh și contrast.

Alternativele sunt tabletele cu imagine 720p și care sunt la fel de performante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo Tab S8-50, tabletă de 8 inci cu ecran 1200p

Procesorul Intel Z3745 e cunoscut și de pe alte tablete sau telefoane. Are un consum redus dar și performanțe ridicate. Acest raport, performanță/consum, e foarte important în special că e un gadget care funcționează pe baza unei baterii. Ecranul de 8 inci are o imagine de 1920 cu 1200 pixeli, deci puține mai mare decât cea FullHD clasică (datorită aspectului ecranului – 16 pe 10 în loc de 16 pe 9).

2GB de RAM e satisfăcător iar cele cu Windows necesită mai mult. Oricum și Androidul avansează .
Spatiu de stocare:16 GBTip:EMMC

Memoria internă e de 16GB iar pentru mai mult e nevoie de un card de memorie (nu are sens unul mai mare de 16GB). Cu cât e mai mare cardul cu atât e mai bun, dar memoria internă a tabletei/telefonului e peste cea oferită de carduri.

Bateria de 4290 mAh oferă cam 5-7 ore de autonomie. Această autonomie diferă în funcție de aplicațiile folosite/instalate ori de cât de luminozitatea ecranului, dar și alte setări (tehnologiile wireless consumă și ele, iar cu ele oprite, autonomia poate fi una generoasă). Ca și dotări voi menționa: tehnologie wireless WiFi n, modem 3G/4G incorporat, bluetooth camere foto, slotul pentru carduri etc. Android 4.4 nu e ultima versiune ci 5.0, dar pentru moment e satisfăcătoare.

Plusuri: are o versiune de Android destul de bună, conectivitate 3G/4G, ecran 1080p, destul spațiu intern și autonomie bună.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo Tab S8-50 e o tabletă foarte bună chiar și cu Android. Mai sunt cele cu Windows 8.1, dar nu se pot compara cu un laptop deoarece dotările sunt mai puține, ecranul e mai mic dar mai bun și aplicațiile sunt aceleași dar nu pot fi folosite la fel. Pe un ecran mai mare lucrezi mai bine, însă tabletele se adresează celor care vor portabilitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu