Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo Tab Yoga 3 YT3-850F, tabletă de 8 inci cu 16GB spațiu

Lenovo Tab Yoga 3 YT3-850F e o tabletă modernă dotată cu procesor quad core Qualcomm Snapdragon 210 MSM8909, 2 giga de RAM și 16 giga spațiu de stocare.
Ecranul e unul de 8 inci cu rezoluție HD (1280×800 pixeli) și cu panou IPS așa încât totul să se vadă clar din orice unghi v-ați uita.
Se adresează celora care vor o modalitate rapidă de a intra pe net ori să se joace jocuri pe un ecran mai mare decât pe cel al telefonului.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un dispozitiv cu o portabilitate foarte bună, adică bateria ține 20 de ore, iar greutatea e de sub 500 grame.

Lenovo Tab Yoga 3 YT3-850F, tabletă de 8 inci cu 16GB spațiu

Procesorul e unul rapid cu patru nuclee, fiind ajutat de memoria RAM de 2 GB. Sistemul de operare e unul stabil, adică Android 5.1, iar dacă e să compar Android 5 cu 6 atunci mari diferențe vizuale nu sunt sesizabile.
Pentru a convorbiri video are cameră web de 8 MP, iar asta înseamnă că totul se va vedea clar. Această cameră e una care se rotește, fiind oarecum integrată în piciorul tabletei.
Autonomia bateriei e una impresionantă, mai exact e vorba de aproximativ o zi în care nu va trebui să încărcați aparatul. Poate fi comparată cu un iPad la capitolul acesta întrucât la o utilizare de 1-2 ore pe zi bateria va ține o săptămână.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, portabilitatea ridicată, că nu costă mult și fiabilitatea (dată de brand, dar și de folosirea unor componente de top precum procesor Qualcomm și așa mai departe).
Contra ar fi că nu are rezoluție mai mare și procesor octa core.

Deci, dacă ești o persoană interesată de un dispozitiv cu care să poți citi știri de pe net atunci acest model ar fi recomandarea mea. Poate fi utilizat pentru filme de pe stream, dar nu ar fi recomandarea mea deoarece ecranul e cam mic în comparație cu cel al unui televizor și o să vă stricați ochii.
Din clipul de alături poți vedea cum arată acest model și ce funcții are, iar dacă vrei alternative de la același brand atunci le găsești aici (ceva cu ecran de 10,1 ar fi Yoga 3 YT3-X50F).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu