≡ Meniu

Lenovo Tab Yoga 3 YT3-X50F, tabletă cu cameră rotativă

Lenovo Tab Yoga 3 YT3-X50F e o tabletă care poate ține locul unui laptop deoarece are un ecran decent și sistemul de operare oferă o funcționalitate ridicată. Există și tablete cu Windows dar cred că vreți un sistem ceva mai diferit cu interfață simplă, pentru a avea acces rapid la informație. Tabletele cu Android sunt ceva mai rapide la toate capitolele deoarece sistemul de operare e destul de simplu și componentele sunt cel de pe telefoane.

Vom vedea componente similare și pe laptopurile viitoare deoarece tehnologia avansează și poate că nu e nevoie de ceva diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo Tab Yoga 3 YT3-X50F, tabletă cu cameră rotativă

Configurația acestei tablete e cu procesor Snapdragon Quad Core de 1.3 GHz care poate rula orice joc și conținut media (clipuri HD). Ecranul său de tip IPS are o imagine 800p, deci nu veți încerca conținut mai detaliat. O tabletă cu ecran mai avansat nu are o autonomie atât de mare și nici nu văd sensul că și așa laptopuri de 15 inci au ecran HD.

Pe partea de memorie, acest model are 2GB RAM și sistemul nu are nevoie de numai 1GB. Spațiul intern mi se pare de ajuns cât timp se pot stoca destul de multe date chiar și pe web, prin intermediul unor servicii. Camera foto e destul de bună și nu e nevoie de un a frontală/principală, deoarece e rotativă. Nu e un concept chiar atât de unic pentru că a mai fost prezent și pe alte gadgeturi (chiar și telefoane). Autonomia maximă nu poate fi atinsă doar când nu folosiți tehnologii wireless, nu solicitați placa video și nu alegeți o luminozitate mare la ecran.

Plusuri: autonomie maximă de 18 ore, mai multe moduri pentru a o folosi, preț corect, portabilă, elegantă.
Minusuri: nimic în acest preț.

Poate că în același buget s-ar putea alege un laptop doar că un Celeron nu se mișcă chiar atât de bine. Lenovo Tab Yoga 3 YT3-X50F nu vine cu cel mai nou Android, dar veți primi update-uri că doar e vorba de un brand destul de experimentat. Oricum, nu e vorba de un gadget care să-l folosiți mai des decât telefonul, însă conținutul web e mai vizibil pe aceasta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu