≡ Meniu

Lenovo Tab Yoga 3 YT3-X90L, tabletă cu proiector rotativ

Tableta Lenovo Tab Yoga 3 YT3-X90L e una care ar trebui să o luați în calcul deoarece oferă niște caracteristici speciale interesante: proiector, patru difuzoare, imagine QHD, autonomie maximă de 18 ore, 4 moduri de utilizare, design rezistent la stropire. Pot spune că e mult peste o tabletă de la Apple, dar putea fi mai accesibilă fără acel proiector. Nu e nevoie de mai mult și pot spune că poate înlocui chiar și un laptop datorită funcționalității sistemului de operare.

Totuși, nu e vorba de un Android foarte nou – versiunea 5.1, care va primi mici upgrade-uri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo Tab Yoga 3 YT3-X90L, tabletă cu proiector rotativ

Are un procesor destul de popular și care e prezent pe multe alte tablete performante –  Intel Atom x 5-Z8500 de 2.2 GHz. Acesta e însoțit de o placă video care poate reda conținut 1080p dar și jocuri recent lansate. Cam orice model nou poate reda jocuri 3D deoarece jocurile sunt destul de optimizate, deci nu cer multe resurse.

Ecranul nu e unul foarte mare, dar 10.1 inci e de ajuns ținând cont că veți ține tableta în mâini, adică la o distanță destul de mică. Detaliile sunt destul de vizibile pe un IPS cu imagine QHD (1600p). Multitaskingul e foarte bun pe acesta cu 4GB de RAM și se pot pune toate aplicațiile preferate pe 64GB stocare. Ca oricare alt gadget cu Android, se poate introduce un card destul de mare (maxim 128GB).

Are două camere foto, cea frontală de 5MP poate fi folosită pentru a putea ține video-convorbiri, dar și pentru a face un selfie. Cea principală poate înregistra orice moment important din viața voastră, dacă nu aveți un telefon alături.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, autonomie de lucru mare, design elegant, ușor de folosit (chiar și fără stand).
Minusuri: nu sunt.

Lenovo Tab Yoga 3 YT3-X90L poate fi folosit acasă cu tehnologia WiFi, iar în oraș se poate folosi o cartelă SIM de la un operator care oferă internet 4G. Oricum, prin WiFi, viteza de transfer e foarte bună și ține de router dar și de semnal. Pentru a beneficia de o viteză mare pe wireless, e nevoie de un router wireless compatibil WiFi ac.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu