Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo ThinkPad V110-15ISK, laptop de tip business accesibil

Lenovo ThinkPad V110-15ISK are o construcție destul de bună chiar dacă nu e foarte scump, iar seria ThinkPad e una dintre cele mai populare. Chiar dacă nu are cititor de amprentă, TPM și alte dotări business, laptopul de mai jos poate fi folosit de multe companii. Există un pachet interesant cu mouse și Windows 10, care ar trebui luat în calcul datorită prețului. Am pu o poză cu acest laptop dar cred că mai util ar fi clipul de la final care arată laptopul din diferite unghiuri, iar designul a suferit îmbunătățiri față de generația precedentă.

Multe alegeri se pot face în acest buget doar că nu toate au aceleași dotări și componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo ThinkPad V110-15ISK, laptop de tip business accesibil

Bineînțeles, varianta cu placă video dedicată și hard disk mai mare e mai atractivă, pentru că în rest nu veți găsi diferențe. Ecranul său e foarte plăcut chiar dacă nu oferă multe caracteristici speciale, dar poate că nu aveau sens. Acesta nu are nevoie de panou IPS deoarece confidențialitatea e foarte importantă când discutăm despre un laptop care va fi folosit fie acasă, fie la locul de muncă.

Dacă vreți un laptop multimedia, atunci unul cu ecran mai mare ar fi mai atractiv și orice gadget mare aduce după sine și componente pe măsură. Sunt multe tipuri de laptopuri, doar că acesta a împrumutat câte puțin de la fiecare categorie (dotări suficiente, portabilitate, construcție robustă și subțire). Apreciez că s-a renunțat la unitatea DVD dar și tastatura numerică mi se pare destul de inutilă.

Plusuri: are un design destul de plăcut, preț atractiv pentru acele componente noi, greutate redusă etc.
Minusuri: nu sunt.

În acest buget, Lenovo ThinkPad V110-15ISK este o alegere foarte bună și nu sunt prea multe laptopuri care ar putea concura cu acesta. Din câte am observat, acest brand oferă variante ieftine pentru fiecare buzunar și competiția nu prea există. Clipul de la final mi se pare destul de util dacă nu ați văzut acest laptop în realitate și vreți să vă faceți o idee mai bună despre el.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • mihai

    sincer , este cel mai bun lepton de la lenovo , mie imi place designe lui . singura chestie care nu imi place este tasta numerica. foarte bine tine-tio tot asa
    felicitari pentru ca ati adus acest leptop la viata

Lasă un comentariu