Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo V110-15IAP, laptop foarte ieftin

Poate că ați și observat că tot mai mulți producători de laptopuri oferă variante ieftine sub sau în jurul valorii de 1000 de lei. Lenovo V110-15IAP e un astfel de laptop, însă pentru că are același nume, configurați poate fi puțin diferită. Cu alte cuvinte, hardul poate fi mai mare sau chiar să primiți un accesoriu cadou – o geantă. Accesoriile pot fi achiziționate și ulterior, iar voi puteți lua în calcul mai multe (mouse wireless, căști etc). Pentru toate acele accesorii sau periferice care doriți să le alegeți, aveți nevoie de o geantă pentru a le transporta (chiar și pentru încărcător).

Pentru cei care nu au mai avut un laptop sau gadget cu tehnologie wireless, le recomand un router wireless cu tehnologie WiFi ac. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo V110-15IAP, laptop foarte ieftin

Procesorul său nu e foarte popular deoarece e vorba de un Celeron N3350, iar restul componentelor sunt următoarele: hard disc de 500GB sau de 1TB, memorie 4GB și placa video Intel din procesor. Cu alte cuvinte, e vorba de o configurație office care nu poate fi folosită pentru a juca jocuri 3D. Dotările acestui laptop sunt numeroase și o mare parte dintre ele sunt utile, totuși, nu cred că veți folosi de ele chiar din prima zi, ci pe parcurs.

Nu vine cu sistem de operare Windows 10, dar voi îl puteți pune cu ajutorul unei unități optice externe sau chiar a unui stick USB 3.0 (viteza e mai mare decât pe USB 2.0). Acest laptop nu poate fi upgradat deoarece procesorul limitează anumite performanțe, deci dacă vă gândiți la un eventual SSD, mai bine optați pentru un laptop cu Core i3/Core i5.

Plusuri: are o greutate destul de redusă, tastatură plăcută, preț mic pentru ce oferă, fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Lenovo V110-15IAP nu e o soluție foarte performantă adică nu poate fi folosit pentru orice, dar pentru cei cu pretenții mici e de ajuns. Clipul de jos e unul destul de interesant și cred că vă ajută să faceți o alegere corectă. Oricum, toate modelele generației V110 arată la fel, doar că unele pot aduce ceva în plus sau în minus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu