≡ Meniu

Lenovo V310-15ISK, laptop cu cititor de amprentă

Laptopul Lenovo V310-15ISK e unul ceva mai special decât restul și aș putea spune că face parte dintr-o serie office/business. Spun asta deoarece are cititor de amprentă și carcasă din aluminiu. Configurația sa nu e chiar așa de avansată dar e de apreciat că are un Core i5 Skylake. Aceasta e și cea mai importantă componentă și care afectează cel mai mult prețul unui laptop. Designul e destul de plăcut chiar dacă e pe o culoare destul de clasică – negru.

E evident că nu poate fi un laptop clasic datorită liniilor drepte și a sistemului de închidere (balamale mai bune). Bineînțeles, nu e vorba de un laptop Thinkpad, dar tot e mai robust de cât multe alte laptopuri de pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo V310-15ISK, laptop cu cititor de amprentă

Componentele acestui laptop sunt următoarele: Core i5-6200U cu placă video HD Graphics 520, 4GB DDR3, hard disc de 1TB și placă video dedicată AMD Radeon R5 M430. Totuși, nu are un ecran chiar atât de banal deoarece are un panou TN și imagine FullHD. Adică veți observa ceva mai multe detalii dacă redați conținut media sau dacă citiți știrile pe acesta. Un laptop mi se pare mai util acasă decât o tabletă datorită tastaturii și pentru că nu trebuie ținut în mână. Portabilitatea e foarte importantă la un laptop, iar la unul de 13 inci chiar nu aș avea ce să-i reproșez.

Dacă un laptop nu vine cu sistem de operare preinstalat, atunci trebuie să-l instalați voi ulterior fie de pe un disc, fie de pe un stick de memorie. Oricum, nu aș alege altă versiune decât Windows 10.

Plusuri: carcasă robustă și ușoară, performant pentru dimensiuni așa compacte, autonomie de lucru decentă etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

În același buget puteți alege un laptop de 15 inci cu componente puțin mai bune dar nu cu mult, însă nu va fi la fel de compact precum Lenovo V310-15ISK. În general, laptopurile mai compacte sunt puțin mai scumpe și mi se pare și normal să fie așa. Multe laptopuri din serii mai scumpe sunt ideale pentru companii datorită fiabilității dar și construcției (mă refer la cele Thinkpad).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu