Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo YOGA 510-14ISK, dispozitiv 2 în 1

Lenovo YOGA 510-14ISK e un notebook PC disponibil în multiple variații și poate fi utilizat pe post de tabletă deoarece are ecran touch și o portabilitate excelentă. Configurația de bază a acestui model include procesoare i de la Intel, ecran de 14 inci cu rezoluție FHD, 8GB RAM și Windows. Puteți observa că e configurație numai bună pentru sarcini business, dar și pentru acasă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și are în dotare componente de generație nouă. 510-14ISK e un model propulsat de procesoare i3 (6006U, 6100U), i5-7200U și i7-7500U. Eu recomand să alegeți modele cu i7 (chiar dacă nu e quad core) deoarece procesorul e piesa de rezistență într-un PC.

Lenovo YOGA 510-14ISK, dispozitiv 2 în 1

Caracteristici esențiale

Ecranul acestui model e unul de 14 inci, iar alături de rezoluția 1920×1080 pixeli și panelul IPS o să aveți parte de imagini foarte calitative. Fiind și tabletă putem spune că e o tabletă foarte mare întrucât majoritatea au ecran de 7 sau 10 inci.
Sunt unele modele care vin cu SSD și v-a recomanda să alegeți dintre ele întrucât o să vedeți sporuri de performanță chiar și de 5 ori mai mari decât la cele cu hard.
Ca placă video au cip grafic integrat Intel HD, dar sunt unele și cu Radeon R5. În majoritatea cazurilor e bine să alegeți cu cip integrat de la Intel, dar dacă vreți un laptop pentru editare video ori CAD atunci ar fi bine să alegeți cu memorie dedicată. Să ne înțelegem, acesta nu e un laptop de CAD sau editări, dar poate fi utilizat și la așa ceva.

Puncte forte

Există mai multe lucruri pe care le apreciez la acest model, iar printre acestea se numără aspectul, portabilitatea, tehnologia de ultimă generație și puterea de calcul. Vine cu o carcasă realizată din aluminiu, iar acest lucru îi conferă un plus estetic. Portabilitatea e una ok din moment ce are o greutate de circa 1,7kg și o baterie care ține undeva la 8 ore (atât ține la majoritatea tabletelor). Tehnologii noi integrate în acest gadget ar fi wireless ac, sunet Harman, SSD (există modele care au doar HDD), memorie DDR4 și panou IPS (la ecran).
Există și câteva neajunsuri nu prea importante cum ar fi ecranul că nu e 4K.

Deci dacă vă trebuie un PC mai special (ca aspect și funcționalitate) atunci acest model ar fi recomandarea mea. Poate fi utilizat la jocuri și navigat pe net fără vreo problemă.
Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă acest model din punct de vedere vizual.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu