≡ Meniu

Lenovo YOGA 510-15IKB, laptop 2 în 1 cu grafică „discretă”

Lenovo YOGA 510-15IKB e un laptop convertibil (în tabletă) adresat celora interesați de o sculă pentru acasă ori la lucru. Comparativ cu alte modele acesta are ecran de 15 inci, SSD și procesor i7. Placa video e una cu memorie dedicată, străinii spunând despre o astfel de placă video că e una discretă.
Se adresează celora care vor o tabletă care să aibă productivitatea unui laptop.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și panel IPS. Acest ecran nu e unul obositor deoarece e unul anti-glare.

Lenovo YOGA 510-15IKB, laptop 2 în 1 cu grafică „discretă”

Procesorul din acest model e un i7-7500U din seria Kaby Lake și are două nuclee precum și cip grafic integrat model HD 620.
Memoria RAM e una suficientă de 8 giga, iar pentru stocare se folosește de un SSD de 256 de giga. Poate că peste 3-4 ani standardul va fi de 16 giga, dar pentru moment sunt suficienți 8 giga.
Din păcate nu are unitate optică, dar are USB și sistem de operare preinstalat – Windows 10.
Portabilitatea e una decentă, fiind vorba despre o greutate de 2 kilograme și o baterie de două celule care ține maxim 5 ore.
Cu dispozitivul acesta poți descărca de pe net la viteze ridicate deoarece are placă de rețea Gigabit, iar cea wireless e una ac.

Motivele pentru achiziționarea modelului de față ar fi că sunt două aparate în unul, componentele puternice, portabilitatea decentă și că nu are un preț exagerat.

Deci, dacă ești interesat de un laptop mai special pentru acasă ori la lucru atunci acest Yoga 510 ar fi recomandarea mea.
Poate că unele persoane ar întreba de ce vine cu grafică dedicată atâta timp cât nu e mare diferență față de cea integrată, iar răspunsul ar fi că are cei 2 giga memorie dedicată și în acest fel nu ia din memoria sistemului.
În cazul în care vă interesează o alternativă atunci vă recomand modelul ASUS ZenBook Flip UX560UQ, dar are preț superior întrucât vine cu SSD de 512, 16 giga RAM și Windows 10 Pro.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu