Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo Yoga 710-11IKB, dispozitiv 2 în 1 cu Windows 10

Dacă te interesează un dispozitiv care să fie tabletă și laptop atunci îți recomand un Lenovo Yoga 710-11IKB. E un model destul de puternic întrucât vine cu procesor (mai corect spus SoC) i5-7Y54 care scoate vreo 3000 puncte la benchmark și cu SSD rapid de 256 de giga.
În trecut se găseau pe piață netbook-uri care erau niște laptopuri mici cu ecran de 11 inci, dar erau foarte slabe. Acest model 710-11 reprezintă o alternativă excelentă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat dotat cu procesor de generație nouă (Intel Kaby Lake), 8 giga memorie RAM (cu voltaj scăzut – LPDDR3) și SSD rapid.
În imagine e prezent cel de culoare gri, dar în magazinele românești o să-l găsești pe cel negru.

Lenovo Yoga 710-11IKB, dispozitiv 2 în 1 cu Windows 10

Caracteristici

Ecranul e unul decent cu diagonală de 11,6 inci și rezoluția 1920×1080 pixeli. Puteți să vă jucați Angry Birds deoarece ecranul e unul touch. Unghiurile de vizibilitate ale sale sunt excelente grație faptului că e vorba de unul cu panel IPS.
Portabilitatea e una bună întrucât laptopul are o greutate de 1 kg și bateria de 4 celule ține vreo maxim 8 ore. Acest lucru e posibil deoarece carcasa e realizată din aluminiu, iar unitatea optică nu e prezentă.
Pe partea soft e instalat Windows 10 Home pe 64 biți. Eu aș alege această tabletă/notebook cu Windows întrucât e mult mai productiv în comparație cu un dispozitiv care are Android.

Pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine cu multiple porturi (USB 3.0, HDMI micro) și conexiuni bluetooth și wireless ac. Procesorul e și el un avantaj întrucât e i5, iar eu recomand să cumpărați dispozitive cu procesoare cât mai bune deoarece ele sunt piesa de rezistență și în funcție de cât de bune sunt o să așteptați mai mult sau mai puțin după diverse sarcini.
Dacă ecranul vi se pare prea mic atunci există aici alternative cu ecran de 14 sau 15 inci.

În cazul în care ești interesat de un aparat care să poată fi utilizat în multiple scopuri atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea cum arată modelul de 11 inci alături de cel de 14.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu