Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo Yoga 710-14IKB, laptop de 14 inci pentru acasă sau la birou

Pentru cei interesați de un laptop care să arate bine și care să funcționeze excepțional recomand modelul Lenovo Yoga 710-14IKB care vine cu procesoare de generație nouă, SSD-uri încăpătoare și multă tehnologie utilă.
Un laptop 2 în 1 precum acesta e bun pentru acasă ori pentru la birou deoarece e foarte puternic și productiv (vine cu Windows 10 preinstalat și cu ecran anti-glare).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu arată rău și care e suficient de versatil așa încât să poată fi utilizat de oricine. În momentul de față e disponibil în mai multe culori și configurații care pot fi văzute aici (ca o comparație).

Lenovo Yoga 710-14IKB, laptop de 14 inci pentru acasă sau la birou

Nu e un laptop de gaming, dar poate rula jocurile fără o sacadare întrucât cipul grafic e unul Intel HD 620. Procesoarele care echipează modelele Yoga 710-14IKB sunt din seria Kaby Lake (cea mai nouă) și sunt i7 sau i5. Ambele sunt bune, dar eu aș merge pe varianta i7 deoarece la un calculator piesa de rezistență (cea mai importantă) e procesorul.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluție FHD și cu panel IPS, iar pentru ca ochii să nu-ți obosească are strat anti-glare (anti-orbire, pe românește).
Pe partea de portabilitate stă excelent întrucât are o greutate de 1,6 kilograme și o baterie care ține circa 8 ore (conform producătorului, dar eu zic că o să țină vreo 6 ore). Am observat că laptopurile din ziua de azi sunt tot mai ușoare, iar asta trebuie mulțumit faptului că se renunță la unitățile optice (DVD, Blu-ray) și că se utilizează SSD-uri. Un alt lucru care face ca laptopurile să fie mai ușoare e integrarea memoriei RAM sau a diferitelor componente direct în placa de bază.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un preț nu prea mare, că poate fi utilizat la jocuri (nu prea complexe), capabilitatea de a reda filme Full HD, că are tastatură iluminată, că e ușor (are carcasă din aluminiu) și că vine cu Windows 10 preinstalat (varianta Home pe 64 biți).

Deci, dacă vrei un laptop care să poată fi utilizat pe post de tabletă sau invers atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea cum arată o variantă a acestui model, iar dacă te interesează modelul cu i7-7500U atunci îl găsești aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu