Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo Yoga 900S-12ISK, laptop convertibil cu ecran touch QHD

Lenovo Yoga 900S-12ISK e un model interesant și cred că mulți dintre voi  ați vrea să-l achiziționați, doar că acesta nu e prea accesibil. E mai scump decât alte laptopuri pentru că are procesoare de tip Core m5 și Core m7, care sunt ideale pentru astfel de laptopuri (mai compacte). Componentele trebuie să fie cât mai eficiente dar și performante, pentru a beneficia de o autonomie de lucru mare și pentru ca totul să se miște excelent. Oricum, un laptop cu SSD M.2 e cea mai bună alegere, iar cunoscătorii știu de ce. Acest tip e cel mai avansat și se pare că nu e prezent pe laptopurile clasice (e o tehnologie destul de scumpă).

În plus, ecranul poate fi rabatat pentru a fi folosit ca o tabletă, adică ecranul are tehnologie touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lenovo Yoga 900S-12ISK, laptop convertibil cu ecran touch QHD

Poate fi folosit în diferite moduri datorită balamalelor, iar ecranul touch e foarte util când vreți să navigați pe web și nu vă folosiți prea mult de tastatura fizică. Recomand laptopurile cu ecran rabatabil și nu detașabil datorită componentelor mai bune.

Denumirea laptopului e aceeași pentru multe laptopuri similare iar unele componente sunt diferite, dar dotările sunt aceleași. Mă refer la ecranul 1440p de 12.5 inci, USBurile, placa video Intel, difuzoare stereo, camera web HD,porturile, tehnologia WiFi de tip 802.11 ac. Unele porturi USB pot avea diverse funcții dar nu cred că vă veți folosi de ele, un mouse wireless ar fi recomandarea mea, dar și restul perifericelor pot fi conectate wireless (multifuncționala la router).

Plusuri: design elegant, tastatura iluminată, fiabilitate ridicată, USB C, USB 2.0 cu funcție de încărcare, carcasă din aluminiu și carbon, autonomia.
Minusuri: nu e pentru oricine.

Cu siguranță, Lenovo Yoga 900S-12ISK atrage multe priviri și cei care călătoresc caută un astfel de gadget care poate înlocui orice desktop, iar o husă poate fi utilă dacă vreți ca laptopul să fie și mai protejat, Există destul de multe huse universale din piele iar recomandarea mea e una pentru un laptop de 13 inci (ca să fiți siguri că se potrivește).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu