Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo YOGA 910-13IKB, laptop 2 în 1 cu i7 Kaby Lake

Lenovo YOGA 910-13IKB e un model 2 în 1 sau convertibil în tabletă. Vine cu tehnologie de ultimă generație printre care aș menționa procesorul i7 Kaby Lake, ecranul IPS, memorie RAM DDR4 și wireless ac 2×2.
E un model business, dar poate fi utilizat și acasă pentru intrat pe net sau alte sarcini. 

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un laptop cu procesor i7-7500U sau i7-7200U care furnizează toată puterea de care ai nevoie. Arată excelent deoarece vine cu tastatură caracteristică Lenovo, iar ecranul afișează culori extraordinare întrucât e IPS.

Lenovo YOGA 910-13IKB, laptop 2 în 1 cu i7 Kaby Lake

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu procesorul rapid i7, cei 8 sau 16 giga de RAM (în funcție de versiune) și cu ecranul foarte clar (13,9 inci cu rezoluție FHD și panel IPS).
La capitolul soft vine cu Windows 10, fiind cel mai avansat sistem de operare și oferă o productivitate excelentă.
Nu are unitate optică, dar nici nu e nevoie de așa ceva deoarece totul poate fi luat de pe net ori de pe o memorie USB.
Utilizarea modelului acesta e una simplă, dar recomand achiziționarea unui mouse precum Lenovo 300. Și dacă o să folosiți acest laptop doar acasă atunci ar fi bine să aveți și un router performant precum Archer C5 sau mai bun – Archer C3200.

Pentru achiziția acestui model ar fi versatilitatea, bateria care ține mult (maxim 9 ore), greutatea mică, că are facilități business (cititor de amprentă), carcasa făcută din aluminiu, wireless-ul rapid și SSD-ul de 512 de giga.
Din păcate nu stă prea bine pe partea de conectică deoarece are doar USB 3.0 și ieșire audio, deci e mai mult tabletă decât laptop… pe partea de porturi.

Deci, dacă vă interesează o tabletă care să poată fi transformată în laptop ori invers atunci acest model ar fi recomandarea mea. Alte tablete vin cu Android, însă acesta vine cu Windows, lucru care facilitează o productivitate mărită.
Dacă vreți o alternativă cu ecran de 15,6 și placă video dedicată atunci v-aș recomanda Asus ZenBook Flip X560UQ, o comparație între ele fiind aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu