≡ Meniu

Lenovo Yoga Book YB1-X90L, dispozitiv 2 în 1 de 10,1 inci

Lenovo Yoga Book YB1-X90L e un gadget disponibil în două variante, adică una cu Windows și una cu Android 6 (Lenovo Tab Yoga Book). E tabletă, dar și laptop pentru că tastatură (mai futuristică întrucât e una touch iluminată). Un dispozitiv precum acesta se adresează celora interesați de un dispozitiv cu o greutate scăzută (aproximativ 600 grame) și care să aibă o productivitate ridicată (mulțumită tastaturii și sistemului Windows).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are o baterie care ține vreo 13 ore (Lenovo zice că ține maxim 15 ore, dar poate că e vorba doar de varianta cu Android). La pachet e prezent Windows 10 Pro și Office Mobile. Modelul cu Android e ceva mai ieftin și îl găsiți aici.

Lenovo Yoga Book YB1-X90L, dispozitiv 2 în 1 de 10,1 inci

Procesorul Atom x5-Z8550 scoate undeva la 1900 puncte la benchmark, ceea ce îl face la fel de performant precum un Pentium sau un i3.
Pentru stocare are memorie de 64 giga tip eMMC, iar memoria RAM e una de 4 giga.
Poate fi controlat touch, cu pix special (pen) ori de la tastatură. În acest fel e unul dintre cele mai versatile dispozitive de pe piață.
Din păcate nu are unitate optică, dar are port USB, HDMI și pentru card microSD.

Plusuri ale modelului de față ar fi că are o portabilitate foarte ridicată, performanțele bune (procesorul e mult mai performant decât un Celeron, fiind echivalentul unui i3), ecranul clar (panel IPS și rezoluție 1920×1080 pixeli).
Contra ar fi că tastatura nu e una normală, ci un ecran, iar din această cauză îți va trebui ceva timp să te obișnuiești cu ea, dar probabil că pe viitor toate tastaturile vor fi așa.

Deci, dacă ești interesat de un notebook care să poată fi utilizat în scopuri business ori acasă atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu doar că are integrate cele mai noi tehnologii, dar are și performanța de care ai nevoie pentru a termina treaba rapid.
După cum ziceam, există și modele cu Android și le poți găsi aici.
Din clipul de alături poți vedea că acest model e unul avansat tehnologic întrucât alți producători nu au reușit să facă așa ceva, încă

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mihai ANDREI

    Acet dispozitiv, cu comunicatii 4G, poate fi folosit si ca „telefon”?
    Folosind telefonul destul de putin as pune sim-ul inlaptop,… renuntand la telefonul mobil.

Lasă un comentariu