≡ Meniu

LG 22M37A-B, monitor de 21.5 inci ieftin

Monitorul LED numit LG 22M37A-B e unul foarte bun care poate fi folosit pentru orice dar calitatea imaginii nu e foarte bună pentru gaming. Pentru vizionat filme e bine ca imaginea să fie detaliată și ca unghiurile de vizibilitate să fie de cel puțin 160 grade (cele cu IPS sunt perfecte). Oricum, la un așa preț nu veți găsi multe monitoare mai bune ci doar mai vechi. Eu recomand monitoare noi deoarece au un consum mai mic de energie, tehnologii mai avansate și fiabilitatea lor e crescută.

Alternative sunt modele cu ecran mai mare sau cu caracteristici speciale mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 22M37A-B, monitor de 21.5 inci ieftin

Specificațiile tehnice sunt următoare iar al un așa preț sunt foarte bune: imagine de 21.5 inci, iluminare de 200 cd/mp, timp de răspuns de 5 ms, refresh foarte bun și contrast dinamic de 5 milioane de 1. Unghiuri de vizibilitate sunt similare cu cele oferite de ecranele laptopurilor, însă dacă nu veți folosi monitorul de la o distanță mare, acesta nu e un mic. Când vizionați filme de la distanță unghiurile de vizibilitate trebuie să fie bune.

Portul VGA e standard dar cred că orice monitor ar trebui să aibă o alternativă mai bună (DVI și HDMI). Are caracteristici speciale ca: mod Picture, mod citire, DDC/CI, tehnologie Intelligent Auto, Key Lock, Plug & Play, Color Wizard, Dual Smart Solution, Flicker safe și modul Smart Energy Saving. Puterea consumată e de numai 18 W și e normal să fie pentru un așa model.

Plusuri: are un preț foarte bun, caracteristici speciale foarte bune, imagine 1080p, consum redus și design plăcut.
Minusuri: are doar VGA.

LG 22M37A-B e o alegere bună pentru cei care vor să lucreze mult în fața sa. Tehnologia Flicker Safe mărește confortul și nu mai e așa de obositor. Acest monitor face parte dintr-o serie destul de nouă și care merită încercată. Un monitor care poate fi bun chiar pentru orice costă cam 1000 lei și are și o diagonală mai mare. Mă refer la unul cu imagine de 24-27 de inci. Nu e nevoie de monitoare mult mai mari și cu imagine 4K.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu