≡ Meniu

LG 22M47VQ-P, monitor multimedia cu tehnologie Flicker Safe

LG 22M47VQ-P poate fi conectat cam la orice desktop deoarece are multe tipuri de intrări video și chiar port pentru conectarea unor căști. Designul e modern și e evident din poza de jos iar suprafețele lucioase îi dau un plus de eleganță. Acest brand oferă multe soluții iar acesta mi se pare cel mai bun cu imagine de 21 de inci. Ceva mai bune sunt cele cu imagine de 24 de inci, adică cu cât e mai mare ecranul.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul și variante mai ieftine, însă nu aș alege unul cu dotări mai slabe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 22M47VQ-P, monitor multimedia cu tehnologie Flicker Safe

Caracteristicile sale sunt: imagine de 21.5 inci, timp de răspuns de 2ms, unghiuri de vizibilitate largi, contrast bun, rezoluție 1080p și o rată de refresh decentă. E ceva mai bun decât un model office și e evident (dintr-o simplă comparație reiese ușor că acesta e peste alte variante). Nu toate monitoarele de 21 de inci au porturi diversificate, de aceea există o anumită diferență de preț.

Pe partea de porturi are următoarele: VGA, DVI, HDMI și ieșire pentru căști. Caracteristicile sale speciale sunt: mod citire, tehnologie Flicker Safe, Color Wizard și Smart Energy Saving. Toate aceste a vă vor fi de folos zilnic ori de câte ori îl veți folosi (Flicker safe reduce din oboseala care poate să apară după ore de utilizare). Dimensiunile sale sunt destul de reduse și nu are sens un monitor mai mic (pentru că nu are imagine FullHD).

Plusuri: are caracteristici tehnice foarte bune, preț decent, porturi bune și diversificate, arată bine, ușor de instalat.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 22M47VQ-Pnu e singurul model pentru care puteți opta deoarece cu un buget puțin mai mare se poate alege un monitor de 24 de inci. Totuși, pentru jocuri e nevoie de un timp de răspuns foarte bun – de 1-2 ms, dar și de un port HDMI. Există monitoare 4K care vin cu DisplayPort, deci se poate și mai bine dar acela nu se poate conecta la orice PC, ci doar la unul ieșire video corespunzătoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu