≡ Meniu

LG 22MP65VQ, monitor LED cu trei ieșiri video

LG 22MP65VQ are un preț excelent pentru ce oferă și monitoarele IPS nu sunt chiar așa de accesibile. Acest panou avansat poate deveni unul standard pentru viitoarele monitoare, însă nu în viitorul apropiat. Prefer monitoarele ca și acesta datorită acelor dotări dar și designul e destul de important. Fiecare segment (office, business, multimedia, gaming) oferă un design specific și după el puteți să vă dați seama despre ce tip de monitor e vorba. Îl puteți folosi alături de un desktop office/multimedia, pentru gaming e nevoie de un timp de răspuns mult mai mic – 1-5 ms.

Alternativele sunt monitoarele fără IPS și care au unghiuri de vizibilitate mai reduse. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG 22MP65VQ, monitor LED cu trei ieșiri video

Specificațiile unui monitor ou sunt bune și nu e unul chiar banal: diagonală de 21 de inci, iluminare LED, timp de răspuns de 5 ms, imagine de 1080p, aspect lat, contrast tipic de 1000 la 1, iluminare de 250 cd/mp și altele. Sunt destul de bune în acest buget și nu cred că veți găsi ceva mai bun de la alt brand.

Nu beneficiați de facilități ca: boxe integrate și tuner TV. Cele care au tuner integrat pot fi folosite ca și televizor deoarece au telecomandă inclusă.

Porturile sale sunt: VGA, DVI, HDMI și ieșire audio. Eu recomand să folosiți ieșirea HDMI deoarece nu limitează calitatea imaginii. Era nevoie de DisplayPort dacă imaginea era una 4K sau de 2160p (pentru cei care nu știu cât e 4K, e cât patru imagini 1080p). Caracteristicile speciale are: Off Timer, tehnologie de economisire a energiei (Super Energy Saving), Flicker safe, mod citit, Plug & Play, modul Intelligent Auto (Auto Resolution), HDCP și DDC/CI.

Plusuri: are imagine detaliată și clară, multe tipuri de ieșiri video, design elegant și Flicker safe.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 22MP65VQ e un model destul de avansat pentru ce există pe piață și pentru un așa buget. Totuși aș prefera ca toate monitoarele să aibă panou IPS sau porturi video diversificate. Modul citire e perfect pentru cei care navighează pe web sau învață de pe PC. Chiar și consumul redus de energie e un plus adus de acest monitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu